ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Καλαφατάκης: "Ιδιαίτερα δύσκολο το έργο μας"

Καλαφατάκης: "Ιδιαίτερα δύσκολο το έργο μας"
Καλαφατάκης

Μετά το πολύ καλό ξεκίνημα και το "δύο στα δύο", το αήττητο του Πανελληνίου, δοκιμάζεται στη Ρόδο

Ο Γιώργος Καλαφατάκης, που δεν θα έχει στη διάθεσή του, για ακόμα ένα παιχνίδι, τον Μέλβιν Σάντερς (επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα), αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι των "Ολυμπιονικών": " Ο Κολοσσός είναι μία καλή και φιλόδοξη ομάδα και γνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο στη Ρόδο. Ούτως η άλλως όμως, όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, αν θέλουμε να φτιάξουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε".

" Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες αλλά εμείς τον σεβόμαστε όπως και κάθε ομάδα", είπε ο Χανιώτης κόουτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Λιούις Σιμς πιθανότατα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την κυανόλευκη φανέλα, στη Ρόδο, αφού προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του όλη την εβδομάδα, και ίσως η τεχνική ηγεσία του δώσει χρόνο συμμετοχής, καθώς θέλει να δει σε ποιά αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται, ενόψει του αγώνα με την Οστάνδη (Τρίτη 6/11) στην πρεμιέρα του ULEB CUP.

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σακελλαρίου, δήλωσε: " Είναι ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και είναι καθοριστικός αγώνας γι' αυτούς διότι έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε και τα 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Ένα θετικό στοιχείο για εμάς, είναι ότι επιστρέφει ο Λιούις Σιμς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και όλοι γνωρίζουν την αξία του".





TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ