ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλαφατάκης: "Χωρίς άγχος και αντίκτυπο"

Καλαφατάκης: "Χωρίς άγχος και αντίκτυπο"
Ντέβιν Γκριν INTIME SPORTS

Χωρίς άγχος η Ολύμπια αντιμετωπίζει την Τρίτη (17:00) τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Κυψέλης

" Παίζουμε με έναν εξαιρετικό αντίπαλο που διαθέτει ρόστερ και μπάτζετ υψηλών προδιαγραφών. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις καλύτερες βαθμολογικά θέσεις του πρωταθλήματος, με διαφορετικούς στόχους από μας και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο τεχνικός της Ολύμπια Λάρισας φρόντισε ωστόσο στην συνέχεια να χρίσει ως φαβορί την ομάδα του Πανελληνίου λέγοντας: " <εμ> Γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες για νίκη είναι περιορισμένες, θα πάμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε χωρίς άγχος και χωρίς αντίκτυπο σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Εν αντιθέσει, αν κερδίσουμε θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα χαλαροί για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι".

Όσο για τον Παναγιώτη Καραβανά; Ο σέντερ των «πορτοκαλί» τόνισε: " Μετά από μερικές μέρες χωρίς προπονήσεις επιστρέψαμε όλοι ξεκούραστοι στις προπονήσεις. Ο Πανελλήνιος έχει μια πολύ καλή ομάδα με δυνατό ρόστερ και μια καλή μέχρι στιγμής θέση στο πρωτάθλημα. Πηγαίνουμε στην Αθήνα χωρίς άγχος να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ