ΗΡΑΚΛΗΣ

Κακιούσης: "Έχουμε επιστρέψει"

Κακιούσης: "Έχουμε επιστρέψει"
Κακιούσης

Ο Λευτέρης Κακιούσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Κακιούσης στον Libero 107,4 ανέφερε: " Νομίζω ότι ο Ηρακλής έχει επιστρέψει πλέον, χθες μάλιστα στον αγώνα μίλησε ο κόσμος και ελπίζω να έχουν λάβει όλοι το μήνυμα στην οικογένεια του Ηρακλή, τόσοι οι παράγοντες (ενεργοί και μη) όσο και ο κόσμος που δεν έρχεται ακόμη στο γήπεδο".

"Ο κόσμος χθες ήταν το βασικό κλειδί για την νίκη της ομάδας, μας έδωσε παλμό και ρυθμό, ενθουσιάστηκαν οι παίκτες καθώς ήταν κάτι πρωτόγνωρο για πολλούς και η ομάδα δέχθηκε μια ένεση στην ψυχολογία της".

Συνεχίζοντας, ο έμπειρος προπονητής του Ηρακλή τόνισε επίσης ότι: " Η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα νικητή και διάθεση πρωταθλητή, όμως ακόμη είμαστε στο χτίσιμο και ελπίζω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε όλοι ενωμένοι τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες. Δεν μένουμε πάντως στο χθεσινό παιχνίδι, από την αρχή έχουμε πει ότι κοιτάμε τα πράγματα παιχνίδι με παιχνίδι και τώρα έχουμε έναν δύσκολο αγώνα στις Σέρρες όπου πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε".

Μιλώντας για την φετινή προσπάθεια της ομάδας, ο κύριος Κακιούσης είπε: " Ο Ηρακλής βρίσκεται στην Α2 από επιλογή του και όχι από άλλους λόγους, ήταν μια απόφαση της διοίκησης τότε να βρίσκεται το μπάσκετ στην Α2 καθώς δεν μπορούσε να συντηρήσει 2 τμήματα σε τροχιά πρωταθλητισμού. Τώρα όμως όλοι έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος της ομάδας διψά να δει την ομάδα εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται".

" Θέλουμε όλους στο πλευρό μας καθώς η ομάδα ταλαντεύοταν τα τελευταία χρόνια εν μέσω απραξίας και αδιαφορίας, κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν δύσκολο να προσελκύσει τόσο καλούς παίκτες όσο και παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό αλλάζει όμως τώρα και ο Ηρακλής θέλει νέο αίμα, νέα διοικητικά πρόσωπα και όχι να στρεφόμαστε πάντα στους ίδιους για να βοηθήσουν. Όλοι στην ομάδα έχουμε δίψα, θέληση και διάθεση για να κάνουμε κάτι καλύτερο φέτος, κάτι όμορφο για τον Ηρακλή".

"Μέχρι τώρα στηριζόταν μόνο το βόλλεϋ και για αυτό είχε πέσει στην Α2 το μπάσκετ, τώρα και τα 2 τμήματα πρωταγωνιστούν και πρέπει να στηριχθούν. Ο ΓΣ οφείλει να προσέχει όλα τα παιδιά του, έχει 17 τμήματα πάντως και όλοι αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν".

" Φέτος γίνεται μεγάλη προσπάθεια ενώ και ο ΓΣ έχει δεσμευτεί για ορισμένα πράγματα, που θεωρώ ότι θα τα τηρήσει, για την ώρα είναι όλα θετικά πάντως και πρέπει να επιβραβεύσουμε και τον ΓΣ για την προσπάθεια του. Όλοι όμως που εμπλέκονται σε αυτή την προσπάθεια έχουν σπαταλήσει χρόνο και χρήμα και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή καθώς είμαστε εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Σαν ομάδα είμαστε σοβαροί και κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, πάντως ο καθένας μόνος (είτε παίκτες, είτε προπονητής, είτε διοίκηση) δεν μπορεί να κάνει τίποτε, όλοι μαζί όμως μπορούμε να κάνουμε πολλά και αρχικά αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσει ο Ηρακλής την χαμένη του αξιοπρέπεια".

Ερωτηθείς, αν φοβάται τίποτε για την φετινή προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1, ο Κακιούσης τόνισε ότι: " Αυτό που φοβάμαι είναι η κατηγορία, που είναι περίεργη και δύσκολη, έχει τους δικούς της κανόνες η Α2, εύκολα μπορεί να χαθούν τα πάντα. Καθημερινά τονίζω στους παίκτες ότι πρέπει να σεβαστούν την κατηγορία και να παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες της κάθε φορά, οφείλουμε να είμαστε όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας για να μπορέσουμε να τον πετύχουμε τελικά".

Αναλύοντας τον χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο για την νοκ άουτ προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Κακιούσης είπε: " Ο Ηρακλής κατέβηκε χθες στο γήπεδο για να κερδίσει όχι για να διασκεδάσει το παιχνίδι, θέλαμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ομάδας και να φέρουμε στο γήπεδο τους υπόλοιπους που δεν έρχονται κοντά μας αυτή την στιγμή. Είχαμε διαβάσει πολύ σωστά το παιχνίδι του Πανιωνίου και μπορέσαμε να τον παγιδεύσουμε στην διάρκεια του αγώνα, αν δεν κάναμε μάλιστα ορισμένα αχρείαστα λάθη, θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα νομίζω".

Κλείνοντας ο τεχνικός του Ηρακλή αρνήθηκε να σχολιάσει ορισμένες ερωτήσεις ακροατών για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τόνισε τα εξής για τους δύο αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό: " Στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και τότε θα προσπαθήσουμε σίγουρα να χαρούμε τον αγώνα αλλά και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και πρέπει να τον σεβαστούμε ενώ τα παιχνίδια έχουν επίσης την ιδιαιτερότητα ότι επιστρέφει στο Ιβανώφειο μετά από χρόνια ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που αγωνίστηκε 5 χρόνια στην ομάδα και πρόσφερε πάρα πολλά, έτσι θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε τον σεβασμό που πρέπει και σε αυτόν".

















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ