ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καϊμακόγλου: "Το κίνητρο μας είναι μεγάλο"

Καϊμακόγλου: "Το κίνητρο μας είναι μεγάλο"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για τον αγώνα με την Βαλένθια αλλά και το δικό του πράσινο ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. VIDEO

Λίγο πριν "πετάξει" μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού για την Βαλένθια, ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για το ματς με τις... νυχτερίδες.

"Είναι μία πάρα πολύ καυτή έδρα και για μας είναι το πρώτο πολύ δύσκολο. Εκείνοι έχουν παίξει περισσότερα δύσκολα παιχνίδια και αυτό είναι το αρνητικό για μας. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας και να μπούμε πολύ δυνατά από την αρχή", είπε στην αρχή ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλώντας στην κάμερα των "Πράσινων Νέων" και μετά μίλησε και για το αυξημένο κίνητρο που έχουν φέτος οι πράσινοι.

"Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι διαφορετικό. Όπως και πέρυσι ήταν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο η Ευρωλίγκα για μένα έτσι και φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερο, γιατί στον Παναθηναϊκό δεν θες να κάνεις απλά μία καλή παρουσία αλλά διεκδικείς τον τίτλο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και αυτοπεποίθηση όλοι στην ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία όλη την χρονιά και να καταφέρουμε στο τέλος να πάμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο", επεσήμανε.

Δείτε σε Video τις δηλώσεις του

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ