ΜΑΡΟΥΣΙ

Καϊμακόγλου: "Θα αρπάξω την ευκαιρία"

Καϊμακόγλου: "Θα αρπάξω την ευκαιρία"
Καϊμακόγλου

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε στην ιστοσελίδα "RedPlanet.gr" για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο RedPlanet.gr

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού;

" Έχω και εγώ πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εμένα αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, ότι μαθαίνω το ενημερώνομαι από τα σάιτ και τις εφημερίδες. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, κανείς ακόμη δεν έχει μιλήσει με τον μάνατζερ μου, ούτε με την ομάδα μου, ούτε με εμένα προσωπικά. Ίσως είναι απλά μια σκέψη που έχει ο Ολυμπιακός για την περίπτωση μου."

Έχεις την φιλοδοξία να πάρεις μεταγραφή στον Ολυμπιακό;

" Όποιος παίκτης θεωρεί τον εαυτό του φιλόδοξο θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή όμως ανήκω στο Μαρούσι και έχω συμβόλαιο το οποίο λήγει το 2010. Αν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον θα πρέπει να αρπάξω την ευκαιρία που θα μου δοθεί. Φέτος θεωρώ πως έκανα μια καλή σειρά παιχνιδιών στα πλέι οφ, έχω βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μου και είμαι σε καλή κατάσταση. Σίγουρα είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως το Μαρούσι και διαφορετικό να παίζεις για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά είμαι έτοιμος.

Επαναλαμβάνω όμως πως είμαι παίκτης του Αμαρουσίου και αυτό που θέλω είναι να τιμήσω το συμβόλαιο μου. Μου έχουν φερθεί εξαιρετικά στον σύλλογο μου, όπως και εγώ έχω φερθεί σωστά απέναντι τους. Δεν νομίζω πως η ομάδα μου θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα μου, αν έρθει μια καλή πρόταση για εμένα το Μαρούσι θα κοιτάξει το καλό για το μέλλον μου, άλλωστε αυτό μου το έχουν ξεκαθαρίσει.

"

Αν σου γινόταν πρόταση τόσο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σε ποια ομάδα θα ήθελες να πας;

" Καταρχάς μιλάμε για τις δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα επέλεγα την καλύτερη και την περισσότερο συμφέρουσα πρόταση για εμένα. Αυτό έχει να κάνει με τον ρόλο που θα θελήσει να μου δώσει ο προπονητής και το κατά πόσο θα έχω ενεργή παρουσία μέσα στην ομάδα. Σίγουρα θα έχει να κάνει και με το οικονομικό κομμάτι. Είμαι επαγγελματίας."

Αποτελεί έναν επιπλέον λόγο η παρουσία του προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη στον Ολυμπιακό;

" Σίγουρα αποτελεί έναν επιπλέον λόγο, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία του στο Μαρούσι καθώς συνεργάστηκα μαζί του για δυο χρόνια. Άλλωστε είναι ο άνθρωπος που με έφερε στο Μαρούσι, ήταν ο προπονητής που με επέλεξε την τελευταία στιγμή, καθώς ήμουν πολύ κοντά τότε στο να πάρω μεταγραφή στον Πανελλήνιο. Ένα τηλεφώνημα όμως τα άλλαξε όλα.

"Μόνο το γεγονός πως αποτέλεσα επιλογή του Παναγιώτη Γιαννάκη και με ήθελε στην ομάδα του, ήταν αρκετό για εμένα ώστε να επιλέξω τότε το Μαρούσι, είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία στο παρελθόν.

"

Για την Εθνική ομάδα και το Ευρωμπάσκετ του 2009

" Θα ήταν πρόκληση και τιμή για εμένα να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχει πλησιάσει κανείς για να με ενημερώσει πως αποτελώ επιλογή του προπονητή Γιόνας Καζλάουσκας. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Ομοσπονδία ή από το τεχνικό επιτελείο, άλλωστε θεωρώ πως είναι ακόμη νωρίς. Μέχρι στιγμής όλα αυτά είναι φήμες που κυκλοφορούν και ειδήσεις τις οποίες και εγώ απλά διαβάζω."



















TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ