EUROLEAGUE

Καϊμακόγλου: "Νίκη στο Τελ Αβίβ"

Καϊμακόγλου: "Νίκη στο Τελ Αβίβ"
INTIME SPORTS

Σωστά διάβασε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου, αλλά η Μακάμπι έβαλε δύσκολα σουτ και πήρε τη νίκη.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάτι που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να ψάξει τη νίκη στο Ισραήλ για να παραμείνει στο "κυνήγι" της πρόκρισης.

Για την ήττα από τη Μακάμπι: " Δυστυχώς όπως είδατε και σεις πολλές φορές το έχουμε κάνει στο παρελθόν ως ομάδα. Δηλαδή τρώμε μόνοι μας τα μούτρα μας. Ξέραμε ότι θα έρθει η Μακάμπι για να κερδίσει και δυστυχώς αυτό έγινε. Δεν είχαμε την ίδια ενέργεια με το παιχνίδι της Τρίτης. Δεν είναι εύκολο μέσα σε 48 ώρες να βγάλεις την ίδια ενέργεια στο γήπεδο.

Από την αρχή κάναμε πολλά λάθη ειδικά στην άμυνά μας. Αυτό πιστεύω ότι είναι το σημαντικότερο. Από τη στιγμή που καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, να μη χάσουμε και να το στείλουμε στην παράταση, κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στην Μακάμπι να σπάσει την έδρα μας.

Εμείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει. Να δούμε τα λάθη και το βίντεο με τους προπονητές μας Φυσικά, δεν τελείωσε η σειρά. Δεν είχε τελειώσει ούτε στο 1-0, ούτε στο 1-1 τελείωσε. Αυτή τη στιγμή έχει το πλεονέκτημα η Μακάμπι. Έχει όμως και την πίεση. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις στο Τελ Αβίβ, είναι ένα γήπεδο που έχει φανταστική ατμόσφαιρα, όπως φανταστική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σήμερα οι οπαδοί μας.

Εμείς θα πάμε στο Ισραήλ για να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη ή και δύο ακόμα για να καταφέρουμε να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ".

Για τις γρατζουνιές στο μάτι του: “ Αυτό δεν είναι τίποτα. Είναι το τελευταίο που μετράει. Μακάρι να είχε κερδίσει η ομάδα και να είχα πάθει κάτι χειρότερο".

Για το τι έφταιξε για την ήττα: “ Νομίζω ότι παρουσιαστήκαμε πιο χαλαροί. Μπαίνοντας στο γήπεδο δεν βγάλαμε την ίδια ενέργεια. Δεν πιέσαμε τόσο πολύ. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην άμυνά μας. Μπερδέψαμε τον αντίπαλο, αλλά η Μακάμπι έβαλε μεγάλα σουτ. Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε την ψυχραιμία στις τελευταίες επιθέσεις να γυρίσουμε την μπάλα, όπως κάναμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και γυρίσαμε το παιχνίδι”.

Για το εάν περίμενε αυτή την αντίδραση από την Μακάμπι: “ Όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση είναι έτσι. Δυστυχώς χάσαμε το πλεονέκτημα και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτή η ομάδα έχει μάθει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αν βγάλουμε στο παρκέ την ενέργεια του πρώτου αγώνα, μπορούμε να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ