ΑΡΗΣ

Και ο Βράνκοβιτς τιμά τον Γκάλη

Και ο Βράνκοβιτς τιμά τον Γκάλη
INTIME SPORTS

Ο "πύργος" του Άρη της χρυσής εποχής ο Στόγιαν Βράνκοβιτς δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την εκδήλωση της 7ης Μαΐου που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς που είχε αποτελέσει τον σέντερ της χρυσής εποχής του Άρη δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την εκδήλωση της 7ης Μαΐου που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Ο "Στόικo", αν και βρίσκεται στη Φλόριντα των Η.Π.Α., δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΚΑΕ Άρης και θα τιμήσει με την παρουσία του τον θρυλικό "Νικ".

Ο 49χρονος Κροάτης διεθνής σέντερ είχε αποτελέσει μέλος του Άρη της αγωνιστικής περιόδου 1989-1990 όταν και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ιωαννίδη πανηγύρισε το νταμπλ στην Ελλάδα και βρέθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που είχε διεξαχθεί στην Σαραγόσα.

Παράλληλα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι από την προσεχή Δευτέρα 1 Απριλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να προμηθεύονται κατά προτεραιότητα το εισιτήριο της εκδήλωσης από την προσεχή Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Η επιλογή θέσης θα είναι ελεύθερη (δεν ισχύουν οι θέσεις διαρκείας). Κάθε κάτοχος δικαιούται ΕΝΑ εισιτήριο ενώ από το Σάββατο 6 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους.

* Παιδιά ηλικίας έως 6 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο ΧΩΡΙΣ θέση.

Τρόποι πληρωμής:

* Μετρητά

* Αντικαταβολή

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά 09.00 με 17.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (1ος όροφος, Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600), καθώς και τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων μας από τα ειδικά εκδοτήρια.

Σημειώνεται ότι, κάθε φίλαθλος θα προσέρχεται στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο από την θύρα που αναφέρεται στο εισιτήριό του και θα καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται σε αυτό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ