ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Και ο Βόβορας στο τεχνικό τιμ

Και ο Βόβορας στο τεχνικό τιμ

Την ένταξη του Γιώργου Βόβορα στο τεχνικό τιμ της ομάδας, γνωστοποίησε με ανακοίνωση το Περιστέρι. Ο Έλληνας προπονητής θα είναι ο δεύτερος ασίσταντ κόουτς της ομάδας, μετά τον Τζίμη Κουστένη

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Γιώργος Βόβορας θα είναι ο δεύτερος βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη και τελικά επισημοποιήθηκε την Πέμπτη με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Περιστέρι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Βόβορας θα είναι συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στην ανδρική ομάδα μπάσκετ, καθώς σήμερα το πρωί (σ.σ. Πέμπτη 15/7) ο 32χρονος προπονητής απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε (χθες βράδυ) από τον πρόεδρο του Γ.Σ.Π., Στέφανο Κιουριτζόγλου.

Ο Γιώργος Βόβορας είναι γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου του 1978 στην Αθήνα και έχει πτυχίο της Γυμναστικής Ακαδημίας. Συνεργάστηκε με τον Πεδουλάκη τόσο στο Ρέθυμνο (2007-2008), όσο και στον ΠΑΟΚ (2008-09).

Την περίοδο 2009-2010 εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον ΟΦΗ (Α2) και τον Ιανουάριο στα Τρίκαλα (Α1) ως συνεργάτης του Θανάση Γιαπλέ.

Στη διαδρομή του βρίσκουμε επίσης: την Ολύμπια Λάρισας (2008), τον Δούκα (2005-07), τον Μίλωνα (2003-2005), τον Αλιμο (2002-03) και τη Χαλκίδα (2000-02).

Βόβορας: "Θα εκπληρωθούν οι στόχοι μας"

Στις πρώτες του δηλώσεις, που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου, ο Γιώργος Βόβορας σχολίασε: "Κατ’ αρχήν, είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον κόουτς Πεδουλάκη.

Είναι σημαντικό για μένα ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία η οποία έχει στόχο να διατηρηθεί στις καλύτερες ομάδες της χώρας και παράλληλα να αναδείξει νέους παίκτες από τα τμήματα υποδομής της.

Είμαι σίγουρος ότι μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουμε και τη δουλειά που θα κάνουμε, τα αποτελέσματα θα έρθουν και έτσι θα εκπληρωθούν οι στόχοι μας".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ