EUROLEAGUE

Και η Αναντολού Εφές στο παιχνίδι για τον Γουόκαπ, υπό τον φόβο της αποχώρησης των Λάρκιν - Μίτσιτς

Ο Τόμας Γουόκαπ σε φάση από αγώνα Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις στη EuroLeague 2019/20
Ο Τόμας Γουόκαπ σε φάση από αγώνα Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις στη EuroLeague 2019/20 EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, η Αναντολού Εφές μπήκε στο παιχνίδι για τον Τόμας Γουόκαπ, που έχει πλέον πολλές επιλογές και βλέπει το κασέ του να εκτοξεύεται.

Φαίνεται πως η Αναντολού Εφές δεν είναι απλά προετοιμασμένη να χάσει τον Σέιν Λάρκιν και τον Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά έχει ήδη βρει και τους πιθανούς αντικαταστάτες των δύο σταρ της που θέλουν, όπως δήλωσε ο GM της ομάδας, να αγωνιστούν στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, η πρωταθλήτρια Ευρώπης "εμφανίστηκε στον αγώνα για τον Τόμας Γουόκαπ, με το ενδιαφέρον της να είναι πολύ σοβαρό".

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Αμερικανός γκαρντ της Ζάλγκιρις που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όπως ανέλυσε στο Show Must Go On Live της Δευτέρας (7/6) ο Σπύρος Καβαλιεράτος, θα έχει ακόμη περισσότερες επιλογές, θα δει το κασέ του να εκτοξεύεται και θα είναι ο κερδισμένος του φετινού καλοκαιριού καθώς στην αγορά δεν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι οργανωτές.

Ο 29χρονος Γουόκαπ των 193 εκατοστών είχε στη σεζόν 2020/21 και σε σύνολο 34 αγώνων στη EuroLeague 8.2 πόντους (46.9% στο δίποντο, 37.1% στο τρίποντο, 90.6% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 10.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:09.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ