THE SHOW MUST GO ON LIVE

Καβαλιεράτος στο Show Must Go On: "Σε καλό δρόμο με Γουόκαπ ο Ολυμπιακός, βλέπει Μέικον ο Παναθηναϊκός"

Ο Τόμας Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ EUROKINISSI SPORTS

Για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, τον Γουόκαπ, τον Μέικον αλλά και την σχεδόν "τελειωμένη" περίπτωση του Φαλ μίλησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος μίλησε στην εκπομπή "Show Must Go On" της Δευτέρας (7/6) με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και αναφέρθηκε στην σχεδόν "τελειωμένη" περίπτωση του Φαλ στον Ολυμπιακό, τον Τόμας Γουόκαπ που είναι ο μεγάλος στόχος των "ερυθρόλευκων" στον άσσο αλλά και την περίπτωση του Νταρίλ Μέικον στον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Καβαλιεράτος αναφέρθηκε και στο τι ισχύει στην περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αλλά και τα εναλλακτικά σχέδια του Ολυμπιακού με τον Κόρι Γουόλντεν του Ερυθρού Αστέρα να είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις στη θέση "1".

"Θεωρώ ότι ο Φαλ είναι θέμα χρόνου να υπογράψει, είναι στο τέλος. Είχαμε αφήσει ένα ανοιχτό παράθυρο την προηγούμενη εβδομάδα αλλά πλέον είναι τελειωμένο. Άμεσα ίσως υπάρξει και η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Όσο αφορά τον Γουόκαπ, νομίζω είναι σε καλό δρόμο, όχι ότι είναι κάτι τελειωμένο. Είναι το φαβορί, προσπαθεί ο Ολυμπιακός να το τελειώσει αυτό το θέμα. Είναι πιο δύσκολο βέβαια από τον Φαλ, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που τον θέλουν.

Για τον άσσο, δηλαδή να είναι ο Σλούκας με τον Γουόκαπ. Ο Ντόρσεϊ είναι στο δύο. Τον Γουόκαπ τον είχαμε πει από την αρχή για τη θέση "1", αν δεν είναι αυτός, που θεωρώ ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες, χωρίς να είναι βέβαια τελειωμένο ή τόσο προχωρημένο όσο του Φαλ, θα ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις. Οπως με το όνομα που βγήκε σήμερα, τον Γουόλντεν, του πλέι μέικερ του Ερυθρού Αστέρα, είναι και αυτός στη λίστα, πάντα ήταν, αλλά σε πολύ δεύτερη μοίρα. Θα προχωρήσει μόνο αν δεν γίνει τίποτα άλλο στην πορεία, είναι πολύ πιο χαμηλά. Ο Γουόκαπ είναι ο μεγάλος στόχος για το "1". Ήταν ο Γκος και ο Γουόκαπ από την αρχή για τη θέση "1". Ο Γουόκαπ είναι σε καλό δρόμο. Είπαμε προχθές και για τον Κάρτερ που έβαλε και το τρίποντο με τον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε το ματς. Ο Κάρτερ, ο Ντιαλό, ο Λούντζης είναι παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό, βρίσκονται στον δρόμο του Ολυμπιακού".

Αναφορικά με τον Νταρίλ Μέικον της ΑΕΚ, ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέφερε: "Ο Μέικον είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, κάνει τρομερές εμφανίσεις με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι θα απασχολήσει και τους "πράσινους" και νομίζω και άλλες ομάδες στην πορεία. Πολλές ομάδες τον παρακολουθούν και θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στην EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός είναι ο ένας, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και με άλλες ομάδες πχ τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί όλους αυτους τους παίκτες που παίζουν καλά στο πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης που παίζει στη θέση του Ντόρσεϊ. Ο Ντόρσεϊ είναι ο στόχος, αν τώρα σε ένα, δύο μήνες δεν έχει γίνει τίποτα και είναι διαθέσιμος, τα έχουμε πει πώς είναι όλα αυτά".

Για τον Παπαπέτρου και τα Τουρκικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Εφές: "Γράφτηκε προχθές στην Τουρκία για τον Παπαπέτρου για τρία εκατομμύρια για δύο χρόνια. Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι η Εφές δεν είναι τόσο προχωρημένο ώστε να του έχει κάνει πρόταση για δύο χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι βασικός στη λίστα γιατί αν είναι να δώσει τρία εκατομμύρια για δύο χρόνια σημαίνει ότι χτίζει την ομάδα πάνω σε έναν τέτοιο παίκτη. Δεν προκύπτει από τις δικές μου πληροφορίες ότι ισχύει το δημοσίευμα από την Τουρκία για τον Παπαπέτρου για πρόταση δύο ετών για τρία εκατομμύρια. Μπορεί στην πορεία πράγματι να γίνει πρόταση, να είναι στη λίστα και αυτός. Η Εφές έχει άλλα οικονομικά δεδομένα από τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα της περισέψουν πολλά λεφτά αν φύγουν ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν. Θα περισέψουν περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ αν φύγουν αυτοί οι δύο".

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή της Δεύτέρας (7/6):

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ