ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ"

Ίβκοβιτς: "Θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια έδωσε στους παίκτες του για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων με 83-57 και εξασφάλισε την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

" Θέλω να πω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες γιατί κερδίσαμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο", τόνισε αρχικά ο Ίβκοβιτς και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι και για τα πλέι οφ. Δεν είχαμε καλό έλεγχο παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καλό έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχε καλή αντίδραση, χάσαμε ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα.

Τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά και θα δουλέψουμε μέχρι και Μ. Σάββατο που έχουμε προπόνηση. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους και για τη μεγάλη προσπάθεια. Δεν ξέρω πότε παίζουμε τα παιχνίδια, μπορεί Τετάρτη ή Πέμπτη, αν θέλετε να κάνουμε συνέντευξη πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ για να τα πούμε τότε, δεν είναι σωστό να μιλάμε από τώρα για τον ΠΑΟΚ".

Φλεβαράκης: "Ένα τέτοιο ματς είναι βουνό"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: " Είναι μία μεγάλη επιτυχία (σ.σ η πρόκριση στο φάιναλ φορ) για τον Ολυμπιακό και μπράβο του. Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με μια πολύ καλύτερη ομάδα, χωρίς κόσμο και με 3,5 εβδομάδες απραξίας, ένα τέτοιο ματς είναι βουνό. Αλλά μέχρι το 28' παίξαμε καλά νομίζω.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό, Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου και από τον πρώτο ως τον τελευταίο στην ομάδα καθώς έγινε υπερπροσπάθεια από όλους".

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κασελάκης συμπλήρωσε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Δημιουργήσαμε κάποιους μπελάδες στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα, αλλά μετά φάνηκε η διαφορά. Υπήρξαμε ανταγωνιστικοί στο 90% των ματς. Ευχαριστώ, κόσμο, κόουτς, πρόεδρο, τις ευχές μου στον Ολυμπιακό και να είναι σιδερένιος ο Παναγιώτης να είναι καλά γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ