EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Πραγματικός ηγέτης ο Σπανούλης"

Ίβκοβιτς: "Πραγματικός ηγέτης ο Σπανούλης"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Νανσί, ενώ μίλησε και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να μη μείνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και για το "διάβασμα" της Νανσί.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας, λέγοντας αρχικά: " Πιστεύω ότι είπαμε πριν το παιχνίδι ότι το ματς ήταν "κλειδί". Παίξαμε με μία ομάδα με πολύ καλά αθλητικά προσόντα, μία ομάδα που έχει έναν σούπερ σταρ".

" Πιστεύω ότι κερδίσαμε το παιχνίδι δίκαια. Η βάση μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι στη θέση "5" που με την Κάχα Λαμποράλ και τα άλλα τα παιχνίδια ο Ακινμπάλα ήταν τρομερός".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Εκεί είχαμε ένα καλό διάβασμα και όταν λέω καλό διάβασμα μία ομάδα με 18 ασίστ την αφήσαμε σε 6-8 ασίστ. Πήραμε ένα ρίσκο με το σούτινιγκ-γκαρντ τους. Είχαμε ένα Σπανούλη πραγματικό ηγέτη στην ομάδα.

Είχαμε καλό έλεγχο και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Βάλαμε τα τρίποντα από το γουίκ-σάιντ. Κάναμε 23 λάθη που είχαμε δύο κενά, ένα σου δεύτερο πεντάλεπτο του δεύτερου δεκαλέπτου και στο τέλος που μάλλον οι παίκτες περίμεναν να τελειώσει το ματς.

Ρεκόρ 22 ασίστ, 11 τρίποντα, καλά διαβασμένο το παιχνίδι. Καλοί Παπαδόπουλος, Γλυνιαδάκης. Η Νανσί ήταν πολύ καλή που την είδα και στο σκάουτινγκ. Συνεχίζουμε, τώρα που θα έχουμε και τους παίκτες πιο έτοιμους".

Συγκεκριμένα για τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη δήλωσε: " Ήταν πολύ καλός στην προπόνηση. Επίσης, με τον Χάινς δεν μας βγήκε το παιχνίδι, όπως θέλαμε. Μην ξεχνάτε ότι μετά τον τραυματισμό είναι ανέτοιμος. Είναι πολύ καλός και δεν έβαλα τυχαία σαν τζόκερ τον Γλυνιαδάκη. Δεν θα τον κρατούσα αν δεν τον πίστευα. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη".

Μονσού: "Ο Ολυμπιακός είχε ισορροπία"

Ο τεχνικός των Γάλλων, Μονσού δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Έπαιξε καλά. Ο Ολυμπιακός είχε ισορροπία. Είναι δύσκολο να τον κερδίσεις στην έδρα του όταν πετυχαίνει 90 πόντους.

Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Περιμένουμε πάντα τον αντίπαλο να παίξει καλά. Δείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε τους πόντους που δεν έβαλε ο Μπατούμ. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά σε κάθε παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο Γκραντ τόνισε: " Θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό απόψε, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και εμείς δεν τα καταφέραμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ