EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Να μάθουμε από το παιχνίδι"

Ίβκοβιτς: "Να μάθουμε από το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει από το παιχνίδι στην Ιταλία κόντρα στην Καντού, προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε στην κακή ισορροπία που είχε ο Ολυμπιακός στα λάθη και τις ασίστ. Οι μόλις 8 τελικές πάσες δεν ήταν αρκετές για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου κάναμε κάποια λάθη που μείωσαν τη διαφορά", επισήμανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Το ίδιο κακά ξεκινήσαμε και στο τρίτο δεκάλεπτο με την Καντού να παίρνει τη διαφορά. Γι’ αυτό παίξαμε με τους έμπειρους παίκτες. Στο τέλος δεν είχαμε τον έλεγχο και χάσαμε εύκολα καλάθια όπως το τελευταίο. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το παιχνίδι.

Στη φιλοσοφία μου είναι σημαντική η σχέση ασίστ – λάθων, με την Καντού να έχει 19 κι εμείς μόνο οχτώ και 13 λάθη. Δεν είχαμε σωστή ισορροπία. Συγχαρητήρια στην Καντού, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και όπως είπα να μάθουμε απ’ αυτό το παιχνίδι".

Όπως γνωστοποίησε επισήμως ο Ολυμπιακός, ο Κάιλ Χάινς αγωνίστηκε με θλάση στο δεξί ώμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Καντού βρέθηκε και ο Ράσο Νεστέροβιτς ο οποίος έφτασε από τη Λιουμπλιάνα για να δει το παιχνίδι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ