EUROBASKET

Ίβκοβιτς: "Να αντιδράσουμε"

Ίβκοβιτς: "Να αντιδράσουμε"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του και σχολίασε ότι η Σλοβενία νίκησε δίκαια, ενώ αναφέρθηκε στην τελευταία ευκαιρία της Σερβίας για απευθείας πρόκριση στο Μουντομπάσκετ

Η Σερβία ηττήθηκε με σκορ 92-74 από τη Σλοβενία κι έχασε την πρώτη ευκαιρία για πρόκριση στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας το 2014.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, αναφέρθηκε στην τελευταία ευκαιρία για πρόκριση της Σερβίας, μέσω των αγώνων του Ευρωμπάσκετ.

"Πιστεύω ότι η Σλοβενία άξιζε απόλυτα αυτό το παιχνίδι, αυτή τη νίκη και θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες της Εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε μεταξύ των δύο αγώνων. Στο α' δεκάλεπτο, η άμυνα μας ήταν χωρίς αντίδραση, ενώ η Σλοβενία σούταρε με 53% στα τρίποντα", σχολίασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Ο έλεγχος και ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο. Ήταν σαν να παίζαμε σε δύο διαφορετικές ταχύτητες. Οι νεαροί παίκτες είχαν μεγάλη πίεση, καθώς είχαν την ευκαιρία να προκριθούν στο Παγκόσμιο της Ισπανίας απέναντι στην Σλοβενία.

Στο β' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, μειώσαμε μέχρι τους 14 πόντους. Αλλά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι αφού ανέβηκε ξανά στους 20 πόντους. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε, να αντιδράσουμε και θα έχουμε την τελευταία ευκαιρία να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ