ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Ήθελα καλό έλεγχο"

Ίβκοβιτς: "Ήθελα καλό έλεγχο"
INTIME SPORTS

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν σοβαρότητα μετά την πρόκριση τους στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

" Ήταν πολύ σημαντικό να ετοιμάσω την ομάδα έτσι ώστε να δείξει σοβαρότητα, μετά την πρόκριση στο φάιναλ-φορ και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά και τους πολλούς αγώνες σε ελληνικό πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωλίγκα", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ήθελα καλό έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που επίσης αντιμετωπίζει δυσκολίες και δείξαμε πω είμαστε πλέον έτοιμοι. Αντίθετα με τη Σιένα, σήμερα (05/04) κρατήσαμε την υπέρ μας διαφορά". Όσον αφορά το σκορ του τελευταίου δεκαλέπτου ανέφερε: " Χάσαμε το τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν πρόκειται για κάτι τραγικό.

Δεν είχαμε χημεία και περιμένω πλέον από τους νέους παίκτες μεγαλύτερη συγκέντρωση, καθημερινά, ώστε να δείξουν βελτίωση. Αγωνιστήκαμε χωρίς τέσσερις παίκτες (Ντόρσεϊ, Λο, Βασιλόπουλος, Παπαδόπουλος)".

Για την κατάσταση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου ο Σέρβος τεχνικός είπε: " Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είναι καλύτερα, όμως, όπως και ο Παπαδόπουλος. Αμφότεροι, μαζί με τον Ντόρσεϊ, θα είναι έτοιμοι για την αυριανή (06/04) προπόνηση".

Παπανικολάου: "Σημαντικό ματς για εμάς"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη: " Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αφού ήταν το πρώτο μετά την επιτυχία μας στην Ευρωλίγκα. Ήταν επικίνδυνο και έπρεπε να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι ύστερα από την πρόκρισή μας στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, για να μη δεχθούμε "σφαλιάρα". Οι εύκολοι πόντοι στον αιφνιδιασμό πιστεύω πως ήταν το "κλειδί" της νίκης μας", εξήγησε ο Κώστας Παπανικολάου.

Έπειτα είπε: " Η απόδοσή μας έπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με κορύφωση το τελευταίο δεκάλεπτο, που χάσαμε στο σκορ. Θα πρέπει να μένουμε 100% συγκεντρωμένοι σε κάθε δεκάλεπτο αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Αν θέλουμε να θεωρούμαστε καλή ομάδα δεν θα πρέπει να γίνεται αυτό, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό".

Πρίφτης: "Ούτε φιλικό για ένα μήνα"

Ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης τόνισε: " Θέλω να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ, αλλά και για τον τρόπο που έχει χτίσει και προγραμματίσει τη φετινή ομάδα. Έχει καλή χημεία και βλέμμα στο μέλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς για έναν μήνα δεν δώσαμε ούτε ένα φιλικό και αυτό μας κόστισε. Ούτε διπλό δεν μπορούσαμε να παίξουμε στις προπονήσεις.

Από τη διακύμανση του σκορ, μπορεί να καταλάβει κανείς πως ο Ολυμπιακός χαλάρωσε όταν η διαφορά πήγε στο +31. Εμείς βρήκαμε έτσι μερικούς χώρους και πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι το επόμενο με τον Πανιώνιο, που θα κρίνει και σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό στο φάιναλ-φορ".

Ο Μάικ Τέιλορ δήλωσε: " Για εμάς τώρα υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό θέλουμε να κερδίσουμε. Εμείς δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας και ο Ολυμπιακός προερχόταν από μια μεγάλη πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γι' αυτό. Φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο πως ήμασταν εκτός ρυθμού. Δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να φύγει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει εύκολα καλάθια και εκεί τελείωσε το ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ