ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: “Έπρεπε να κερδίσουμε”

INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για την αξία της νίκης επί του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού

Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα τόνισε:

“Καταλάβαμε ότι η πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα δεν ήταν καλή. Έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Παίξαμε σήμερα με μια μόνο προπόνηση.

Μας έλειπε ένας έμπειρος παίκτης όπως ο Πελεκάνος και ο Παπαδόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε τραυματίας στο Μπιλμπάο. Είμαι σίγουρος ότι ο Λάζαρος θα είναι μια καλή βάση. Πρακτικά είμαι ευχαριστημένος. Ξεκινήσαμε αρκετά χαλαρά, παρόλα αυτά θέλαμε να παίξουμε δυνατά και στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα ήταν πολύ καλή”.

Ο Σέρβος κόουτς μίλησε και για τη συνέχεια: “Θέλουμε πίστωση χρόνου για να βγουν οι συνεργασίες με τους πιο έμπειρους παίκτες. Το παιχνίδι δεν ήταν υψηλού επιπέδου. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ ό,τι καλύτερο. Ο Λούκας από την περασμένη Δευτέρα πιστεύω θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης”.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στάθηκε στην καλή άμυνα του Ολυμπιακού λέγοντας: “Θέλαμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από το κακό παιχνίδι στην Ισπανία. Ύστερα από το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, χάρις στην καλή μας άμυνα φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και το κρατήσαμε ως το τέλος του παιχνιδιού σ’ αυτό το ρυθμό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ