ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: “Είναι σημαντικό ματς”

Ίβκοβιτς INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς του Παπαλουκά, Πελεκάνο στο κλειστό του Αγίου Θωμά και ο Ίβκοβιτς τονίζει ότι είναι σημαντικό ματς αυτό με το Μαρούσι (21/11, 12.30μ.μ.)

Στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό από τη στιγμή που η ομάδα του θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο παικτών, ενώ σχολίασε πως του αρέσει πως θα διεξαχθεί νωρίς το μεσημέρι

“Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας και όχι εύκολο. Πριν τον αγώνα στη Ρώμη ξέραμε ότι έχουμε τέσσερα εκτός έδρας ματς κι αυτό είναι πολύ δύσκολο”, επισήμανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συμπλήρωσε:

“Μετά την εμφάνιση στην Ιταλία που ήταν η καλύτερη μας σε εκτός έδρας παιχνίδι, περιμένω κάτι ανάλογο και στο Μαρούσι στο οποίο δεν θα έχουμε και πάλι τη βοήθεια των Παπαλουκά και Πελεκάνου. Γι’ αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό. Μου αρέσει η ώρα που γίνεται το παιχνίδι, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό”.

Πέρσι ο Τζαμόν Λούκας (ή Γκόρντον αν προτιμάτε) σε αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μαρούσι, φορούσε τα “κίτρινα”, ενώ φέτος θα φοράει την “κόκκινη φανέλα”. Στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως του αρέσει πολύ που επιστρέφει στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

“Είναι ωραίο που επιστρέφω αν και στην ομάδα ελάχιστα είναι τα κοινά πρόσωπα σε σχέση με πέρσι. Το Μαρούσι θα παίξει χωρίς άγχος κι εμείς οφείλουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο ταξίδι μας στην Ιταλία.

Είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνουμε αυτή την ώρα κι αυτό σίγουρα θα είναι περίεργο, αλλά από την άλλη πιστεύω ότι θα είναι και όμορφο, ειδικά αν έρθει κόσμος και γεμίσει το γήπεδο”, ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ