EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Είμαστε σαν την Βούλα Πατουλίδου"

Ίβκοβιτς: "Είμαστε σαν την Βούλα Πατουλίδου"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αποθέωσε τους παίκτες του και παρομοίασε τον Ολυμπιακό με την Βούλα Πατουλίδου. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του, που μεταφέρει ο απεσταλμένος του Sport24.gr, Γιάννης Φιλέρης (video).

Η πολύ καλή άμυνα έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, τονίζοντας πως εκτός από τον Ναβάρο, κανείς παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν απείλησε την "ερυθρόλευκη" άμυνα.

Ο Σέρβος κόουτς, παρομοίασε την ομάδα του με την Βούλα Πατουλίδου, καθώς και εκείνη δεν την περίμενε κανείς να κερδίσει το μετάλλιο, ενώ εξήγησε γιατί χάθηκαν τόσα επιθετικά ριμπάουντ.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιάννης Φιλέρης

"Είμαστε σαν την Βούλα Πατουλίδου. Σας θυμίζω πως κανείς δεν την περίμενε να κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες το μετάλλιο και κάτι τέτοιο μου θυμίζει ο Ολυμπιακός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Αξίζαμε τη νίκη. Καταφέραμε να έχουμε το ρυθμό που θέλαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και μάλλον την καλύτερη σε παιχνίδι με τις λιγότερες κατοχές.

Ήταν πολύ καλή η άμυνά μας, πολύ σκληρή. Εκτός από τον Ναβάρο, οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν μας απείλησαν ουσιαστικά, κάτι που σημαίνει πως παίξαμε καλή άμυνα.

Κλειδί για εμάς ήταν η ενέργεια. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, αλλά ρισκάραμε λίγο γιατί με την άμυνα που παίξαμε πάνω στον Ναβάρο, δίναμε στην Μπαρτσελόνα από την αδύνατη πλευρά να πάρει ριμπάουντ.

Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το ξεκίνημα σε σχέση με το διάβασμα και την επικοινωνία μέσα στο παιχνίδι, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο να βελτιωθούμε κι άλλο.

Για τον τελικό δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Έχουμε και τον Λο που έχει πρόβλημα, αλλά σας θυμίζω πάλι την Βούλα Πατουλίδου".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ