STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικό παιχνίδι"

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφέρθηκε στα δύο... πρόσωπα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι οι Τεόντοσιτς, Γκόρντον θα είναι έτοιμοι για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό (video).

" Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Σίγουρα η προετοιμασία μας για το τρίτο ματς δεν έγινε με τη λογική του πως θα παίξουμε στους τελικούς", ανέφερε αρχικά ο Ίβκοβιτς.

Στη συνέχεια τόνισε: " Στο πρώτο ημίχρονο, όμως, ο Άρης έπαιξε πολύ καλά και η άμυνα μας δεν ήταν στο επίπεδο που περιμέναμε".

Έπειτα μίλησε για τους Γκόρντον, Τεόντοσιτς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη στο τρίτο ματς στο ΣΕΦ: " Πριν πέντε μέρες με ρωτήσατε για τον αιφνιδιασμό και τα γρήγορα καλάθια, χωρίς άμυνα, όμως, αυτό δεν υπάρχει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι.

Παίξαμε χωρίς δύο παίκτες που είναι ελαφρά τραυματίες, ο Τεόντοσιτς και ο Γκόρντον. Πιστεύω ότι και οι δύο θα είναι έτοιμοι για τον τελικό. Αρχίζουμε την προετοιμασία".

Σούμποτιτς: "Παιχνίδι... προετοιμασίας"

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Άρη Λευτέρης Σούμποτιτς ανέφερε: " Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας για τον επόμενο αντίπαλο και για τις δυο ομάδες. Ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους που δεν έπαιζαν πολύ για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν στη σειρά των παιχνιδιών.

Είναι κουραστικό να παίζεις με λίγους παίκτες. Ελπίζω να έχουμε πίσω τους τραυματίες μας σύντομα. Πλέον θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο είχαμε θετικές στιγμές . είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες να που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά και να δούμε κατά πόσο να μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ