STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια"

Ίβκοβιτς: "Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια"
Ίβκοβιτς INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς το κλειδί του αγώνα ήταν η αντίδραση της ομάδας του στο τέλος του α' ημιχρόνου, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και ξεκαθάρισε πως το "διπλό" μέσα στο ΟΑΚΑ είναι πολύ σημαντικό από τη στιγμή που σε μία εβδομάδα ξεκινάει το TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν ψύχραιμη στο τέλος.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος τόνισε: " Τέτοια παιχνίδια δεν έχουν θέαμα. Ήταν ένα σκληρό δυνατό παιχνίδι. Σε κάποιο διάστημα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Σε κάποιο σημείο την χάσαμε με αρχή εμένα και την τεχνική ποινή που δέχτηκα. Σουτάραμε και χάσαμε τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα. Κλειδί για μένα ήταν ότι αντιδράσαμε στο τέλος του α' ημιχρόνου.

Κάναμε μόνο 11 λάθη και πιστεύω ότι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για το αποτέλεσμα. Πάντως χωρίς λόγο σουτάραμε πολλά τρίποντα. Ήταν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, για μας ήταν μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη πριν το ξεκίνημα του TOP16. Πιστεύω ότι με τον κόσμο που θα έχουμε στο πλευρό μας από δώ και πέρα θα παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ στη συνέχεια.

Σήμερα παίξαμε ομαδικό μπάσκετ. Η βάση ήταν το γεγονός ότι ήμασταν ψύχραιμοι. Στο τέλος μας βοήθησαν σημαντικά οι Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλος. Πιστεύω ότι ο Χαλπερίν είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και θα μας βοηθήσει. Τώρα παίζει και Ελλάδα και Ευρώπη και θα γίνει ακόμα καλύτερος".

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Θοδωρής Παπαλουκάς ο οποίος υπογράμμισε: " Ήταν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, όπως είχαμε πει εμείς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Παίξαμε έξυπνα και καταφέραμε να μην κάνουμε πολλά λάθη. Κάναμε μόλις 11 λάθη και δώσαμε πολλές ασίστ.

Καταφέραμε σε ένα γήπεδο που είχαμε πολλές φορές προβλήματα να σταθούμε όρθιοι. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, για ψυχολογικούς λόγους. Νομίζω ότι θα φέρει τον κόσμο πιο κοντά μας. Έχουμε άλλο ένα ματς χωρίς κόσμο και στη συνέχεια τον θέλουμε κοντά μας".

Σε ερώτηση, για το κλειδί της νίκης, επισήμανε: " Παίξαμε πιο μυαλωμένα. Κοντρολάραμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν του επιτρέψαμε να βάλει πολλά εύκολα καλάθια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ