STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Αδειάσαμε μετά τον τελικό"

Ίβκοβιτς: "Αδειάσαμε μετά τον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του ήταν... άδειοι, καθώς είχε προηγηθεί ο τελικός Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πανιωνίου με 73-64 και πλέον στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια με τη Σιένα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

"Το παιχνίδι αυτό θα μας βοηθήσει, ο Πανιώνιος έπαιξε δυνατά και εμείς πιο εύκολα θα καταλάβουμε τα λάθη μας. Για πρώτη φορά στην Α1 είχαμε τόσο κακό ποσοστό στα δίποντα και 19 λάθη", ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε:

" Πιστεύω, όμως, ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τα πλέι οφ και επιπλέον όλοι ήταν άδειοι μετά τον τελικό κυπέλλου. Μετά από μας με μεγάλη ένταση υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και φάνηκε στην αστοχία του Χάινς, του Σπανούλη και του Πρίντεζη και μόνο ο Λο που μπήκε στο παρκέ από τραυματισμό είχε 4/4 σουτ. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Θέλω να πω ευχαριστώ στις αρχές που μας βοήθησαν και μας έδωσαν μια μέρα παραπάνω, αλλά η ώρα του αγώνα ήταν πολύ κακή. Ήταν δύσκολο να οργανώσουμε ακόμα και τις προπονήσεις μας. Και επιπλέον για τους θεατές είναι πολύ κακή ώρα. Οι άνθρωποι δουλεύουν ή ξεκουράζονται για να βγουν το βράδυ".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά των παικτών δήλωσε: " Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, δεν είχαμε συγκέντρωση δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και κινδυνέψαμε. Μας μένουν δύο ματς στην Α1 που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά τώρα έχουμε τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και πάμε στη Σιένα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Όπου και να πάμε φέτος, πάμε για να κερδίσουμε. Να δώσουμε τα εύσημα στον Πανιώνιο, αλλά δεν ήμασταν και συγκεντρωμένοι".

Μπαρτζώκας: "Κόστισαν λάθη και στιγμιαίος εκνευρισμός"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: " Εύχομαι στον Ολυμπιακό ολόψυχα να προκριθεί στο Φάιναλ Φορ. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και πλήρης με εξαίρεση την απουσία του Κώστα Παπανικολάου. Είχαμε προβλήματα για έναν μήνα λόγω τραυματισμών και δεν κάναμε καλές προπονήσεις. Παίζουμε με πίεση γιατί θέλουμε να βγούμε τρίτοι και γιατί ο Πανιώνιος είναι μέγεθος στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και γιατί έχουμε φιλοδοξίες.

Για το συγκεκριμένο ματς είχα πει ότι για να έχουμε τύχη έπρεπε σε συγκεκριμένους τομείς να είμαστε πολύ καλοί, για ένα μεγάλο διάστημα κάναμε καλή δουλειά και μέχρι το 37 είχαμε και τύχη για τη νίκη. Το περιφερειακό μας σουτ, όμως, έπρεπε να είναι καλύτερο, το 25% στο τρίποντο δεν είναι ικανοποιητικό, αλλά τελικά τα πολλά λάθη και ένας στιγμιαίος εκνευρισμός μας κόστισε την νίκη".

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε: " Προερχόμασταν από έναν κακό μήνα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το ματς. Για 32-35 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και θέλω να πω καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ