EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Κάποιοι χαλάρωσαν"

Ιβάνοβιτς: "Κάποιοι χαλάρωσαν"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε την ένταση και τη συγκέντρωσή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ ενώ ο Εργκίν Αταμάν έκανε ειδική αναφορά στα κρίσιμα σουτ του Γιάνις Μπλουμς

Ο Μαυροβούνιος κόουτς του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη δυσκολία του ομίλου που συμμετέχουν οι "πράσινοι", τονίζοντας με νόημα πως "κάθε καλάθι μπορεί να έχει σημασία στο τέλος".

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. "Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Για τριάντα λεπτά παίξαμε όπως θέλαμε και είχαμε προετοιμαστεί για να παίξουμε. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα και γρήγορα. Αυτό το κατορθώσαμε, αλλά από την στιγμή που σταματήσαμε, είδαμε τι μπορεί να κάνει η Γαλατάσαραϊ στο πέντε εναντίον πέντε".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη διαφορά που μειώθηκε στο τέλος: "Πιστεύω ότι ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος και σφιχτός και καλάθι μπορεί να έχει σημασία στο τέλος. Τα τελευταία 7-8 λεπτά χάσαμε την ένσταση και την συγκέντρωσή μας, δώσαμε την ευκαιρία στη Γαλατά να μπει στο παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν στα όριά τους, κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν δώσει περισσότερα αλλά χαλάρωσαν".

Όσον αφορά τον Γκάνι Λαβάλ, τόνισε: "Ο Λαβάλ θα έρθει αύριο (31/01) και θα δούμε" .

Αταμάν: "Περίεργο παιχνίδια για εμάς"

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν επισήμανε: "Ήταν ένα δύσκολο και περίεργο παιχνίδι για εμάς. Σήμερα οι δύο καλύτεροι επιθετικοί μας παίκτες στην Euroleague έπαιξαν το χειρότερό τους παιχνίδι στη διοργάνωση. Ο Αρόγιο και ο Έρτσεγκ. Έχασαν εύκολα σουτ στο πρώτο δεκάλεπτο κι έχασαν την αυτοπεποίθησή τους στην επίθεση. Επίσης δεν είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά ειδικά στα ελεύθερα μακρινά τρίποντα του Μπλουμς.

Βέβαια ο Μπλουμς έβαλε δύο πολύ δύσκολα σουτ και πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Από το τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε… φυσιολογικό μπάσκετ, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο μειώσαμε την διαφορά κάτι που είναι σημαντικό για εμάς σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος. Μας βγήκαν κάποια πράγματα. Στην τελευταία περίοδο παίκτες όπως ο Κάρτερ και ο Γκονλούμ κατόρθωσαν να μας δώσουν πόντους κάτι που δεν το συνηθίζουν. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από εμάς και του αξίζουν συγχαρητήρια."

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ