ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ιτούδης: "Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη και πιο συνεπή ομάδα της EuroLeague"

Ιτούδης: "Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη και πιο συνεπή ομάδα της EuroLeague"
FENERBAHCE.ORG

Στο πόσο καλή ομάδα διαθέτει ο Ολυμπιακός εστίασαν τόσο ο Δημήτρης Ιτούδης, όσο και ο Νικ Καλάθης, λίγο πριν από το πρώτο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τους ερυθρόλευκους για τα playoffs της EuroLeague.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Δημήτρης Ιτούδης λίγο πριν από την έναρξη των playoffs της EuroLeague, εκεί όπου η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους με μειονέκτημα έδρας.

"Ως οργανισμός είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ξανά στα playoffs. Αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας στο ξεκίνημα της σεζόν. Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη και πιο συνεπή ομάδα της EuroLeague αυτή τη στιγμή. Παίζουν καλό μπάσκετ, είναι οργανωμένοι, έχουν πολύ καλό προπονητικό επιτελείο και καλούς παίκτες. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, οπότε το έργο μας είναι δύσκολο. Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση, αλλά είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι. Θα πάμε παρακάτω παίρνοντας μαθήματα από τα δύο επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να πάμε εκεί και παλέψουμε", είπε αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης ανέφερε: "Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο το ματσάρισμα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να βγούμε εκεί έξω και να κερδίσουμε πάση θυσία".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ