ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ιτούδης: "Ο Παναθηναϊκός χτίστηκε για να πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής σε όλες τις διοργανώσεις"

Ιτούδης: "Ο Παναθηναϊκός χτίστηκε για να πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής σε όλες τις διοργανώσεις"
FENERBAHCE.ORG

Στον τρόπο με τον οποίο έχει δομηθεί ο φετινός Παναθηναϊκός στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, πριν από τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τους πράσινους (17/10, 20:15, Novapsorts 5 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague,

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (17/10, 20:15, Novapsorts 5 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στις μεταγραφές που έκαναν οι πράσινοι στη διάρκεια της off-season.

"Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που φέτος το καλοκαίρι χτίστηκε για να πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής σε όλες τις διοργανώσεις. Τους σεβόμαστε απεριόριστα. Επιστρέφουμε εδώ μετά το ματς με τη Βαλένθια, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Μετά από αυτό το παιχνίδι, θα εμφανιστούμε μπροστά στο κοινό μας και πρέπει να αντιδράσουμε. Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα γεμίσουν το γήπεδο και θα μας στηρίξουν, όπως πάντα", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρ.

Από τη δική του πλευρά, ο Σκότι Γουίλμπεκιν ανέφερε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά την ήττα στη Βαλένθια, κατανοούμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλά σε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ