EUROLEAGUE

Ιτούδης για Ολυμπιακό: "Έχει τα πάντα, παίζει παραδειγματικά"

Ο Δημήτρης Ιτούδης
Ο Δημήτρης Ιτούδης FENERBAHCE.ORG

Με τα πιο θερμά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Ιτούδης πριν από το συναπάντημα του ΣΕΦ, το βράδυ της Τρίτης (13/12, 20:00 Novasports 4 HD, LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (13/12, 20:00 Novasports 4 HD, LIVE από το SPORT24) στο ΣΕΦ και ο Δημήτρης Ιτούδης, στο σχόλιό του για το παιχνίδι εξήρε το υλικό και το μπάσκετ που παίζει το ερυθρόλευκο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

"Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι χτισμένη για το Final Four, παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει τη σωστή χημεία ως ομάδα και θα αγωνιστεί με τους παίκτες της υγιείς. Εμείς, αντίθετα, έχουμε προβλήματα, αλλά θα παλέψουμε στο παρκέ.

Ξέρουμε ποιες είναι οι προκλήσεις μας. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που έχει τα πάντα, παίζει παραδειγματικά και διαθέτει ένα πολύ καλό επιτελείο. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς της τουρκικής ομάδας που διαθέτει το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση (10-2).

Ο Ντέβιν Μπούκερ υπογράμμισε από την πλευρά του πως το παιχνίδι "θα είναι μια σημαντική πρόκληση για μας και είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν". Εξηγώντας τα λεγόμενά του επισήμανε ότι "μας λείπουν πολλά αυτήν την περίοδο, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα, διότι είμαστε αποφασισμένοι να πάμε στην Αθήνα και να πολεμήσουμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα παλέψουμε να τον πετύχουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ