ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιτούδης για Εθνική: "Η επιθυμία μου είναι δεδομένη, αλλά το ζήτημα είναι... τρισδιάστατο"

Ο Δημήτρης Ιτούδης Photo by: Andreas Papakonstantinou
Ο Δημήτρης Ιτούδης Photo by: Andreas Papakonstantinou TOURETTE PHOTOGRAPHY

Έτοιμος να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας δήλωσε στη NOVA ο Δημήτρης Ιτούδης, αρκεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να του δώσει την άδειά της για να εργαστεί σε... διπλό ταμπλό.

Να αναλάβει τον ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή θέλει ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα επιβεβαιώνοντας τις επαφές -που είχε αποκαλύψει το SPORT24- τόσο με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, όσο και με τους παράγοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα πρέπει να του δώσουν την άδειά τους για να εργαστεί και στην Εθνική Ελλάδας.

"Αποτελεί ύψιστη τιμή η Εθνική και το έχω πει πολλάκις. Με περηφάνια άκουσα την τοποθέτηση του νέου προέδρου της ΕΟΚ, τον οποίο συγχαίρω για την εκλογή του. Είπε ότι το μπάσκετ ενώνει και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει γιατί και η κοινωνία ζητάει κάτι διαφορετικό. Η επιθυμία μου είναι δεδομένη, αλλά θα πρέπει να δούμε και την απόφαση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το ζήτημα είναι τρισδιάστατο, επιτρέψτε μου τον όρο, υπάρχει ένα τρίπτυχο αποφάσεων και γι' αυτό γίνονται συζητήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν" ήταν το σχόλιο του Ιτούδη στην εκπομπή Playmakers της NOVA.

Μία ημέρα πριν, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου πως η πρότασή του προς το ΔΣ της ΕΟΚ θα είναι να αναλάβει ο Ιτούδης την Εθνική Ελλάδας, οπότε η κατάσταση είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρη όσον αφορά την επόμενη ημέρα της ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ