ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ιτούδης για ανανέωση συμβολαίου με ΤΣΣΚΑ: "Αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος προπονητής και άνθρωπος"

Ιτούδης για ανανέωση συμβολαίου με ΤΣΣΚΑ: "Αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος προπονητής και άνθρωπος"

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έως το καλοκαίρι του 2023 και ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την χαρά του γι' αυτό το γεγονός.

Στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς ανανέωσε με την "ομάδα του στρατού" μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Να θυμίσουμε ότι η ανανέωση αυτή ήταν κάτι που ήθελε εδώ και πολύ καιρό ο Αντρέι Βατούτιν, καθώς σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο SPORT 24 τον Οκτώβριο του 2020, είχε τονίσει ότι ήταν ειλημμένη απόφαση η επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Ιτούδη.

Αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: "Θα πω μέσα από την καρδιά μου ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα που η Νόριλσκ Νίκελ, ο Αντρέι Βατούτιν και ο σύλλογος με εμπιστεύτηκαν να συνεχίσω να οδηγώ την ομάδα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά γι' αυτήν την ευκαιρία. Ταυτόχρονα, οι οπαδοί μας και η διοίκηση γνωρίζουν πολύ καλά ότι αισθάνομαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τα χρώματα, την ιστορία και το μέλλον της ομάδας.

Σε αυτήν τη δουλειά, όλοι συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε. Αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος προπονητής και άνθρωπος, κάτι που οφείλεται στη συνεργασία μου με τη διοίκηση, τους παίκτες, το προσωπικό, όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, να φέρνω νέες ιδέες και να καταβάλω πολλή και μεγάλη προσπάθεια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε: "Αναλύσαμε διεξοδικά την κατάσταση και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η από κοινού μας συνεργασία με τον Δημήτρη (Ιτούδη) δεν έχέι ολοκληρωθεί εδώ. Μαζί του φτάσαμε στο έκτο "Final Four" της EuroLeague, πήραμε δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και συνεχίζουμε να δείχνουμε καλά αποτελέσματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες και σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι υπογράψαμε τριετή συμβόλαια με βασικούς παίκτες, και επομένως πιστεύω ότι είναι δίκαιο να δώσουμε στον Δημήτρη την ευκαιρία να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές και να εφαρμόσει τα μακροπρόθεσμα σχέδια του συλλόγου. Έχοντας υπογράψει το συμβόλαιο, μπορούμε να ασχοληθούμε με την δουλειά που έχουμε να κάνουμε. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι η απόφασή μας έχει προοπτική για μετά. Σέβομαι τον προπονητή και χαίρομαι που θα έχουμε σταθερότητα στην ομάδα μας. Εύχομαι στον Δημήτρη και σε όλους μας υγεία και καλή τύχη στην εκπλήρωση των πλάνων μας".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ