ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ανανέωσε με Ιτούδη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2023

Σύνθεση με τον Δημήτρη Ιτούδη
Σύνθεση με τον Δημήτρη Ιτούδη 24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ρωσικός σύλλογος, τα βρήκε σε όλα με τον Έλληνα τεχνικό και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραμένει στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ανανέωσε με τον ρωσικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μάλιστα, η ανανέωση αυτή ήταν κάτι που ήθελε εδώ και πολύ καιρό ο Αντρέι Βατούτιν, καθώς σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο SPORT 24 τον Οκτώβριο του 2020, είχε τονίσει ότι ήταν ειλημμένη απόφαση η επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Ιτούδη.

Έτσι με το νέο του συμβόλαιο, βάζει ουσιαστικά τέλος στα όποια σενάρια είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να δείχνουν ότι του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη καθώς θα συμπληρώσει έτσι εννέα χρόνια στο τιμόνι της "ομάδας του στρατού" (βρίσκεται από το 2014), το μεγαλύτερο διάστημα που κάποιος προπονητής έχει βρεθεί στην άκρη του πάγκου των Ρώσων.

Ο πολύπειρος κόουτς έχει κατακτήσει συνολικά πέντε πρωταθλήματα Ρωσίας, δύο τρόπαια EuroLeague αλλά και πέντε πρωταθλήματα στην VTB League.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Ιτούδης στην Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο:

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ