ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιτούδης: "Δεν ξέρω τι θέλει η FIBA, την ρωτάω τώρα επίσημα"

Ιτούδης: "Δεν ξέρω τι θέλει η FIBA, την ρωτάω τώρα επίσημα"
EUROKINISSI

Απογοητευμένος από την κατάσταση των παραθύρων, ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε ξεκάθαρη ερώτηση προς τη FIBA και στη συνέχεια εξήγησε ότι η τριάδα της Λετονίας σκόραρε 51 πόντους απέναντι στην Ελλάδα.

Είχε αγώνα το βράδυ της Πέμπτης (10/11) στη EuroLeague, ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στο Ηράκλειο το πρωί της Παρασκευής (11/11), καθοδήγησε την Εθνική στον αγώνα με την Λετονία, όμως στο φινάλε ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν πολύ απογοητευμένος. Όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά από το γεγονός ότι δεν είχε όσους παίκτες ήθελε και τώρα θα πρέπει να ετοιμάσει ένα διαφορετικό ρόστερ εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Δευτέρας με το Βέλγιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

"Οι παίκτες μας έδωσαν τις μάχες τους, είχαν θέληση, όμως πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Σουτάραμε άσχημα και με αυτά τα ποσοστά δεν κερδίζεις κανέναν. Παλέψαμε, αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε λάθη, αλλά είχαμε άσχημα ποσοστά. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στη Λετονία. Σήμερα είχαμε μία ομάδα, αύριο θα έχουμε μια άλλη και δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από αυτή τη διαδικασία. Την ρωτάω επίσημα, τι ακριβώς θέλει. Είμαι εδώ επειδή το θέλω, επειδή θέλω να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Ευχαριστώ τον κόσμο και την ΕΟΚ. Στρέλνιεκς, Τίμα και Μπέρτανς έχουν εμπειρία από τη EuroLeague και έβαλαν 51 πόντους. Αυτό λέει πολλά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ