ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ: Με Ιτούδη στον πάγκο η Ελλάδα, με 150 φιλάθλους στην Κρήτη οι Λετονοί

Εθνική Μπάσκετ: Με Ιτούδη στον πάγκο η Ελλάδα, με 150 φιλάθλους στην Κρήτη οι Λετονοί
FIBA

Ο Δημήτρης Ιτούδης έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/11) μαζί με τον Νικ Καλάθη με ιδιωτική πτήση στην Κρήτη και θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών στον αγώνα με την Λετονία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Με 150 φιλάθλους και δύο Υπουργούς στην εξέδρα οι Λετονοί.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών στον σημερινό (11/11) κρίσιμο αγώνα με την Λετονία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Αποστολή στην Κρήτη: Σπύρος Καβαλιεράτος

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έφτασε περίπου στην 1:30 τα χαράματα της Παρασκευής (11/11) στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικ Καλάθη με ιδιωτική πτήση που ναύλωσε η ΕΟΚ και θα καθοδηγήσει την Ελλάδα κόντρα στους Λετονούς, ενώ είναι αυτός που θα έχει και το πρόσταγμα στην πρωινή προπόνηση πριν από το παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή, στην Κρήτη βρίσκονται 150 Λετονοί οπαδοί, καθώς και ο Υπουργός Αθλητισμού και ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας, δείγμα του πόσο σοβαρά έχουν πάρει στην Λετονία το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο λόγος βέβαια είναι σαφής: Σε περίπτωση που η Λετονία πάρει την νίκη σήμερα, τότε πρακτικά θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Υπάρχει μάλιστα και σενάριο που με νίκη εξασφαλίζει από η Λετονία από σήμερα την πρόκρισή της, αφού χρειάζεται δική της νίκη και ήττα είτε του Βελγίου (από την Τουρκία εκτός έδρας) είτε της Σερβίας (από την Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας).

Υπενθυμίζεται ότι τα "Δυο Αοράκια" αναμένεται να αποτελέσουν για ακόμα μία φορά μία καυτή έδρα για την Εθνική Ανδρών, αφού το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από οπαδούς της Εθνικής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ