ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ: Ολοταχώς για sold out με Λετονία, λιγότερα από 100 εισιτήρια έμειναν

Εθνική Μπάσκετ: Ολοταχώς για sold out με Λετονία, λιγότερα από 100 εισιτήρια έμειναν
INTIME

Μία ημέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Λετονία στο Ηράκλειο (11/11, 19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν λιγότερα από 100 εισιτήρια διαθέσιμα.

Τα "Δύο Αοράκια" θα φορέσουν τα γιορτινά τους αύριο (11/11), στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Λετονία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με το γήπεδο να αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ, μία ημέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι έχουν μείνει λιγότερα από 100 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως το ματς οδεύει για sold out, σε μία ακόμα απόδειξη ότι ο κόσμος της Κρήτης είναι κοντά στην Εθνική.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

"Για μία ακόμη φορά το φίλαθλο κοινό αγκαλιάζει την Εθνική Ανδρών. Λιγότερα από 100 εισιτήρια έχουν απομείνει για τον κρίσιμο αγώνα της ελληνικής ομάδας με τη Λετονία την Παρασκευή (11/11, 19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια».

Η «επίσημη αγαπημένη» θα αγωνιστεί μπροστά σε περισσότερους από 5.000 θεατές με στόχο να κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, που θα φιλοξενηθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.

Αν επιθυμείτε να προλάβετε κι εσείς να βρεθείτε δίπλα στην Εθνική Ομάδα, μπορείτε να το κάνετε άμεσα με ένα “κλικ” ΕΔΩ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ