ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισραηλινό δημοσίευμα: "Ο Οντέντ Κάτας πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού"

Ισραηλινό δημοσίευμα: "Ο Οντέντ Κάτας πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού"

Ο Οντέντ Κάτας είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την Walla, που εξηγεί ότι ο προ εικοσαετίας παίκτης των πράσινων δεν είναι ελεύθερος για να αποχωρήσει από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Δύο δεκαετίες μετά από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πιθανό ο Οντέντ Κάτας να επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει τη θέση του head coach που άφησε κενή με την αποχώρησή του ο Γιώργος Βόβορας μετά από την ήττα στο Λαύριο.

Σύμφωνα με το Walla, πρώτος στόχος των πράσινων από την αγορά του εξωτερικού είναι ο 46χρονος Κάτας, ο νυν προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, που πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του και δεν είναι ελεύθερος να μετακομίσει στην Ελλάδα.

"Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν να προσπαθήσουν να πάρουν άμεσα τον Οντέντ Κάτας. Ακόμη κι αν υπάρξει, πάντως, συμφωνία ανάμεσά τους, θα πρέπει να πάρουν και τη συγκατάθεση της Χάποελ η οποία θα πρέπει να λάβει και ένα ποσό για να σπάσει το συμβόλαιό του" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κάτας ήταν εξ' αρχής ένας από τους υποψήφιους για τον Παναθηναϊκό που θέλει να ξεκινήσει άμεσα το χτίσιμο για την επόμενη σεζόν, καθώς οι πιθανότητες να προλάβει την οκτάδα της EuroLeague είναι ελάχιστες.

Θυμίζουμε πως ψηλά στη λίστα βρέθηκε και ο Δημήτρης Πρίφτης, ωστόσο και στη δική του περίπτωση εμπόδιο ήταν το συμβόλαιό του με την Ούνικς Καζάν, παράγοντες της οποίας υποστήριξαν στο Sport24.gr πως ο Έλληνας τεχνικός θα μείνει μαζί τους έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ισραηλινό δημοσίευμα: "Ο Οντέντ Κάτας πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ