ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ισπανία, όπως... λέμε ΝΒΑ

Ισπανία, όπως... λέμε ΝΒΑ

Δεκαπέντε παίκτες της ισπανικής λίγκας είναι restricted free agents που θα έλεγαν και στην Αμερική. Στο Νο1 της λίστας είναι ο Αντρές Νοτσιόνι, με την Λαμποράλ Κούτσα και τη Ρεάλ να "σφάζονται".

Η Liga Endesa ανακοίνωσε τη λίστα με τους 15 παίκτες που ανήκουν στην κατηγορία της "ισοφάρισης πρότασης". Για να το κάνουμε πιο πρακτικό το θέμα, θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα: αυτό του Αντρές Νοτσιόνι.

Η Ρεάλ λοιπόν, έχει κάνει πρόταση στον Αργεντίνο και η Λαμποράλ Κούτσα έχει 12 ημέρες στη διάθεση της για να αποφασίσει αν θα ισοφαρίσει το ποσό, ώστε να τον κρατήσει.

Στη μοίρα του Νοτσιόνι, βρίσκονται οι Ντάνιελ Μπορντινιόν (Λαμποράλ), Τρεμέλ Ντάρντεν (Ρεάλ -δεν ισοφάρισε την πρόταση της Εφές), Μάριο Ντέλας (Ομπραντόιρο), Τσινεμελού Ελονού (Σαραγόσα), Τζόσεφ Τζόουνς (Σαραγόσα), Όλιβερ Λαφαγιέτ (Βαλένθια -δεν ισοφάρισε την πρόταση του Ολυμπιακού), Παβέλ Πούμπρλα (Ομπραντόιρο), Μάικλ Ρολ (Σαραγόσα), Βικτόρ Σανικίντζε (Σαραγόσα), Τόμας Σατοράνσκι (του έχει κάνει πρόταση η Μπαρτσελόνα και η Σεβίγια έχει 12 ημέρες να δει τι θα κάνει), Τζόναθαν Ταμπού (Σαραγόσα), Κιμ Τίλι (Μούρθια) και Άλεξ Ορτασούν (Σεβίγια).

Ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν, είναι οι Κάρλος Καμπέθας, Νικ Κάνερ Μέντλι (έκανε ήδη -πήγε στην Αστάνα), Ντέιβιντ Ντόμπλας, Καρλ Ίνγκλς, Γιόσεπ Φραντς, Ντέγιαν Ιβάνοφ, Σέρχι Λίχτσουκ, Λέο Μαϊνόλντι, Μπραντ Νιούλεϊ, Άντι Πάνκο, Τζέικομπ Πούλεν, Μπέρνι Ροντρίγκεθ, Σέρχι Βιδάλ, Νίκο Ρικότι και Τσάβι Ρέι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ