ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Ισπανία: Διαθέσιμοι αλλά αμφίβολοι οι Γιουλ, Γκαρούμπα κόντρα στην Εθνική Ανδρών

Ο Σέρχιο Γιουλ με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας
Ο Σέρχιο Γιουλ με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας FIBA

Ο Σέρχιο Γιουλ και ο Ουσμάν Γκαρούμπα τέθηκαν στην διάθεση του Σέρχιο Σκαριόλο στην εθνική Ισπανίας, ωστόσο η συμμετοχή τους στο σημερινό (11/8) φιλικό με την Εθνική Ανδρών στην Μαδρίτη (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Η εθνική Ισπανίας ελπίζει ότι θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στο σημερινό (11/8) φιλικό με την Εθνική Ανδρών στην Μαδρίτη (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, οι Σέρχιο Γιουλ και Ουσμάν Γκαρούμπα τέθηκαν στην διάθεση του Σέρχιο Σκαριόλο, με την συμμετοχή τους κόντρα στην Ελλάδα ωστόσο να χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη. Σημειώνεται ότι ο Γιουλ δεν είχε έρθει καν στην Ελλάδα για το πρώτο φιλικό των δύο ομάδων (νίκη της Ελλάδας με 86-70) λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ ο Γκαρούμπα είχε τεθεί εκτός καθώς δεν είχε προπονηθεί με την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ανδρών θα παραταχθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ενοχλήσεις στο γόνατο), αλλά και τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ