NBA

Μίλησε στα ΜΜΕ ο Ίρβινγκ και ξεκαθάρισε ότι δεν αποκάλεσε "πιόνια" τους δημοσιογράφους

Ο Καϊρί Ίρβινγκ σε φιλικό των Νετς με  τους Γουίζαρντς την σεζόν 2020/21
Ο Καϊρί Ίρβινγκ σε φιλικό των Νετς με τους Γουίζαρντς Ⓒ 2021 KATHY WILLENS/ASSOCIATED PRESS

Ο Καϊρί Ίρβινγκ μίλησε έπειτα από εβδομάδες σιωπής με τα ΜΜΕ, ξεκαθάρισε ότι δεν αποκάλεσε εννοούσε ότι οι δημοσιογράφοι είναι "πιόνια" και εξήγησε γιατί δεν μιλούσε τον τελευταίο καιρό.

Χρειάστηκε να περάσουν μερικές εβδομάδες, ένα πρόστιμο 25.000 δολαρίων για άρνηση δηλώσεων και ένα επιθετικό post στο Instagram που υπονοούσε ότι οι δημοσιογράφοι είναι "πιόνια", αλλά ο Καϊρί Ίρβινγκ μίλησε στα ΜΜΕ.

Ο σταρ των Νετς πείστηκε τελικά να κάνει αυτό για το οποίο - βάσει συλλογικής σύμβασης - είναι υποχρεωμένος και θέλησε παράλληλα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δίνοντας διευκρινήσεις.

"Θέλω να εστιάζουμε σε αυτά που γίνονται στο γήπεδο. Και ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει αποπροσανατολισμός και δεν θα αλλάξει τίποτα από αυτά που θα πω" δήλωσε αρχικά ο Ίρβινγκ για τους λόγους που οδήγησαν στην αρχική του απόφαση να μην μιλήσει στα ΜΜΕ παρά να παραδώσει μία γραπτή δήλωση, για να προσθέσει στην συνέχεια στο κλείσιμο των δηλώσεών του σχετικά με τον όρο "πιόνια" που χρησιμοποίησε:

"Δεν απευθυνόμουν σε κάποιον συγκεκριμένα ή στους δημοσιογράφους ως γκρουπ. Αυτό αφορούσε κυρίως τον τρόπο που αισθάνθηκα για το πώς συμπεριφέρθηκε ο κόσμος σε κάποιους καλλιτέχνες όταν φτάνουμε σε ένα σημείο όπου παίρνουμε αποφάσεις για τις ζωές μας και τις ελέγχουμε.

Περνάμε μία δύσκολη περίοδο, κάνουμε ό,τι μας ζητηθεί και θέλουμε να είμαστε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ