NBA

Πρόστιμο 25.000 δολαρίων του ΝΒΑ σε Ίρβινγκ και Νετς επειδή αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις ο πρώτος

Ο Καϊρί Ίρβινγκ σε αγώνα Νετς - Γουίζαρντς την σεζόν 2019/20
Ο Καϊρί Ίρβινγκ σε αγώνα Νετς - Γουίζαρντς την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/NICK WASS

Το ΝΒΑ έκανε γνωστό ότι επέβαλλε πρόστιμο 25.000 δολαρίων τόσο στον Καϊρί Ίρβινγκ όσο και στους Νετς, επειδή ο σταρ της ομάδας δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ παρά τα διαρκή αιτήματα.

Το ΝΒΑ έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι οι παίκτες πρέπει να συνεργάζονται με τα ΜΜΕ. Ο Καϊρί Ίρβινγκ και οι Νετς αποφάσισαν να πάνε κόντρα σε αυτή την πολιτική και το αποτέλεσμα είναι αμφότεροι να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 25.000 δολαρίων.

Όπως ανακοίνωσε η λίγκα, τόσο ο σταρ του Μπρούκλιν όσο και ο σύλλογος θα πρέπει να πληρώσουν αυτό το ποσό, επειδή παρά τα διαρκή αιτήματα των ΜΜΕ για συνέντευξη του Ίρβινγκ στις Media Days των Νετς η απάντηση ήταν μονίμως αρνητική. Αντιθέτως, ο Ίρβινγκ προτίμησε την πρώτη μέρα που θα ήταν διαθέσιμος απλώς να στείλει μία γραπτή ανακοίνωση, λέγοντας ότι θα μιλάει το παιχνίδι του για αυτόν, χωρίς να ξεκαθαρίσει στο κείμενο αν αυτό σήμαινε ότι όλη την σεζόν θα απέφευγε να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Πλέον, αυτό που μένει να φανεί είναι αν αυτά τα πρόστιμα θα οδηγήσουν σε αλλαγή φιλοσοφίας από πλευράς του All Star γκαρντ και των Νετς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ