ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Τέλος ο Κουφός μετά από τέσσερα παιχνίδια

Ο Στέργιος Κουφός στον πάγκο του Ηρακλή
Ο Στέργιος Κουφός στον πάγκο του Ηρακλή INTIME

Μόλις για τέσσερα ματς κάθισε ο Στέργιος Κουφός στον πάγκο του Ηρακλή, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

Η κακή αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή συνεχίζεται και μετά την πρόσληψη του Στέργιου Κουφού στην τεχνική ηγεσία. Έτσι στον Γηραιό ψάχνουν τη λύση και η συνεργασία της ομάδας με τον έμπειρο τεχνικό πρόκειται να λυθεί πιο σύντομα απ ότι θα περίμεναν. Μάλιστα υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Κουφό στον πάγκο της Θεσσαλονίκης είναι ο Κώστας Μέξας ο οποίος αναμένεται να δώσει την απάντησή του στον Ηρακλή.

Ο Κουφός έχει καθίσει μόλις σε τέσσερα ματς στον πάγκο της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και έχει οδηγήσει τον Ηρακλή στην πρώτη του νίκη απέναντι στη Λάρισα για το πρωτάθλημα. Οι τρεις ήττες όμως, εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν στα σημεία, ήταν αρκετές για να οδηγήσει τον Ηρακλή στην απόφαση να λύσει τη συνεργασία του με τον Κουφό και να αναζητήσει νέο προπονητή.

Τελευταία παρουσία του Κουφού στον πάγκο του Ηρακλή ήταν στο ματς της 7ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας στο Ιβανώφειο εκεί όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη και ηττήθηκε από επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι του Μολφέτα στα 1.2'' για το 82-81.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ