ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Γυρίζει σελίδα και ενώνει τις δυνάμεις του με τη Λάρισα

Ηρακλής: Γυρίζει σελίδα και ενώνει τις δυνάμεις του με τη Λάρισα
PHOTO CREDITS: IRAKLIS

Ένα νέο κεφάλαιο με σύμμαχο τον πρόεδρο της ΚΑΕ Λάρισας, Θοδωρή Ριζούλη θα ξεκινήσει να γράφει ο Ηρακλής που ενώνει τις δυνάμεις του με την θεσσαλική ομάδα.

Ο Ηρακλής γυρίζει σελίδα μετά από τον υποβιβασμό του από την Basket League καλωσορίζοντας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της ΚΑΕ Λάρισας, Θοδωρή Ριζούλη.

Στόχος του "Γηραιού" η επάνοδος στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας, ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το κοινό εγχείρημα που ετοιμάζει με την θεσσαλική ΚΑΕ. Λάρισα και Ηρακλής λοιπόν ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου το μπάσκετ στην βόρεια Ελλάδα να συνεχίσει να έχει δυνατούς εκπροσώπους. Παράλληλα όπως αναφέρει ο Ηρακλής, οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Θυμίζουμε πως προ ολίγων ημερών ο Θοδωρής Ριζούλης είχε ανακοινώσει το τέλος της ΚΑΕ Λάρισας, παρά τις προσπάθειες να κρατήσει "ζωντανή" την ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

"Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ