ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ και αίτημα για αλλαγή έδρας του αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου

Ηρακλής: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ και αίτημα για αλλαγή έδρας του αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου
INTIME SPORTS

Ο Γ.Σ. Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε τα παράπονά του για το κλείσιμο των θυρών στον εκτός έδρας αγώνα του "γηραιού" με τον Αίαντα Ευόσμου για την Elite League - Ερρίκος Ντυνάν, με τους Θεσσαλονικείς να προτείνουν την αλλαγή της έδρας της αναμέτρησης.

Ο Γ.Σ. Ηρακλής γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Παρασκευής (23/2), ότι συνέταξε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΟΚ λόγω της απόφασης για τη διεξαγωγή του εκτός έδρας αγώνα του "γηραιού" κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, στο ΔΑΚ Ευόσμου, χωρίς θεατές.

Οι Θεσσαλονικείς πρότειναν την αλλαγή του γηπέδου της αναμέτρησης, στηριζόμενοι στην προκύρηξη του πρωταθλήματος της Elite League - Ερρίκος Ντυνάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλής:

"Ο Γ.Σ. Ηρακλής προχώρησε σε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ για την απόφαση της διοίκησης του Αίαντα Ευόσμου να διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, με δεδομένο ότι ήδη έχουν διεξαχθεί 11 αναμετρήσεις στο ΔΑΚ Ευόσμου, παρουσία θεατών.

Παράλληλα, ο Γ.Σ. ζητάει την ενεργοποίηση του άρθρου 19 παρ. 6 και 7 της Προκήρυξης του πρωταθλήματος, που προβλέπει αλλαγής έδρας, του αγώνα Αίας – Ηρακλής, προτείνοντας το αδειοδοτημένο Ιβανώφειο. Στην επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία κοινοποιήθηκε -μεταξύ άλλων- και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γίνεται αναφορά και στην διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Σύλλογος από τις αστυνομικές δυνάμεις σε σχέση με άλλες ομάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω υβριστικών συνθημάτων, στο οποίο οι αστυνομικοί ζήτησαν την αποχώρηση μέλους του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηρακλής και μία συγγενή αθλητή, διότι επιτρέπονταν 40 φίλαθλοι και ήταν συνολικά 42!

Και την ίδια στιγμή, στο ΔΑΚ Ευόσμου, διεξάγονται από την αρχή της χρονιάς αγώνες χωρίς άδεια, με την παρουσία εκατοντάδων θεατών"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ