TEAM USA

ΗΠΑ - Αυστραλία 83-91: Δεύτερη φιλική ήττα σε τρεις μέρες για την Team USA

Ο Τζέισον Τέιτουμ σε φιλικό προετοιμασίας με την Team USA
Ο Τζέισον Τέιτουμ σε φιλικό προετοιμασίας με την Team USA 2021 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Μετά τη Νιγηρία, η Team USA υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα αυτή τη φορά κόντρα στην Αυστραλία με 83-91 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για πρώτη φορά, η Team USA γνωρίζει δύο συνεχόμενες ήττες σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Μετά λοιπόν την ήττα από την Νιγηρία λίγες μέρες νωρίτερα, ήρθε και αυτή από την Αυστραλία με 83-91 σε φιλικό που έγινε στο Λας Βέγκας εν όψει της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η ομάδα του Πόποβιτς δεν κατάφερε να πάρει ούτε αυτή τη φορά την νίκη ωστόσο ο πολύπειρος προπονητής έβγαλες χρήσιμα συμπεράσματα. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στο προηγούμενο φιλικό, είναι καλό που οι ήττες έρχονται σε αυτό το σημείο.

Η Αυστραλία ήταν πολύ πιο αποφασιστική στο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο εκεί όπου έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 32-18. Με πρώτο σκόρερ των Μιλς των 22 πόντων κατάφερε να υποχρεώσει την Αμερική στη δεύτερη συνεχόμενη φιλική της ήττα σε μόλις τρεις ημέρες. Από την άλλη Λίλαρντ και Ντουράντ προσπάθησαν για την Team USA με 22 και 17 πόντους αντίστοιχα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν στην ομάδα του Πόποβιτς τη νίκη.

ΗΠΑ: Ντουράντ 17 (4), Γκραντ 5, Γκριν 1, Μπιλ 12, Λίλαρντ 22 (6), Τέιτουμ 8, Αντεμπάγιο 6, ΛαΒίν 5, Τζόνσον 7, Γκαρλαντ.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ίγκλις 17 (3), Λαντέιλ 8, Μπέινς, Μίλς 22 (4 ασίστ), Ντελαβέντοβα, Κέι 8 (9 ριμπάουντ), Ριθ 9, Έξουμ 2, Τάιμπουλ 12 (2), Γκούλντινγκ 11 (3), Γκριν, Σόμπι, Κουκς

TAGS TEAM USA ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ