ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Τέλος και ο Δούνης

Ο Τάσος Δούνης
Ο Τάσος Δούνης EUROKINISSI / ACTION IMAGES

Ούτε ο Θανάσης Δούνης θα βγάλει τη σεζόν στον Ιωνικό, καθώς άφησε το πόστο του γενικού διευθυντή, περνώντας κι αυτός την πόρτα της εξόδου.

Προσωπικοί ήταν οι λόγοι που επικαλέστηκε ο Θανάσης Δούνης υποβάλλοντας την παραίτησή από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ιωνικός.

Στην προσωπική δήλωσή του ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε: "Με αίσθημα λύπης ανακοινώνω ότι προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ιωνικός.

Μια προσπάθεια που άρχισε με δύσκολες συνθήκες λόγω της αναπόφευκτης αργοπορίας που υπήρξε, αλλά χάρη στο πείσμα και την επιμονή των ανθρώπων που την έκαναν, έχει φέρει την ομάδα να μάχεται επί ίσοις όροις για την παραμονή της στη Basket League.

Είμαι βέβαιος ότι και τα τελευταία εμπόδια που ξαφνικά παρουσιάστηκαν, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν και η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Μαζί με τον κόσμο της που ήταν από την αρχή δίπλα και είχε ουσιαστική στήριξη και συμβολή στις επιτυχίες, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την ανανέωση της παρουσίας στην κατηγορία.

Η σκέψη μου θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα, οι βάσεις λειτουργίας που έχουν τεθεί είναι γερές για να στηρίξουν την τελική προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τις σχέσεις που θεμελιώσαμε".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ