ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ο Λάκι Τζόουνς για τη θέση του Τζαμάλ Τζόουνς

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÕÑÉÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÕÑÉÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ιωνικός Νικαίας παλεύει για την απόκτηση του Λάκι Τζόουνς για να αντικαταστήσει τον Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι αλλαγές συνεχίζονται στον Ιωνικό Νικαίας, στα πρώτα παιχνίδια του β' γύρου της ΕΚΟ Basket League. Κι αυτό γιατί μετά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (επέστρεψε στον Ολυμπιακό, καθώς διακόπηκε ο δανεισμός του), ο επόμενος που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο τελευταίος από τους έξι ξένους με τους οποίους ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι μπλε, οι οποίοι τον τελευταίο μήνα προχωρούν σε μαζική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού τους.

Ο 26χρονος φόργουορντ, που ήταν εξαιρετικός στην εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ σε 36'59'' συμμετοχής, θα αποχωρήσει με προορισμό άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτό που προσδοκούν στο "Σοφία Μπεφόν" είναι να φέρουν στη θέση του τον Λάκι Τζόουνς.

Δεδομένου ότι πρόκειται για γνώστη των δεδομένων στην Ελλάδα (τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε σε Προμηθέα, ΠΑΟΚ και Άρη), στον Ιωνικό Νικαίας θεωρούν πως πρόκειται για την καλύτερη δυνατή λύση για το κενό που θα δημιουργηθεί στην περιφέρεια. Όλα εξαρτώνται βέβαια από το κατά πόσο θα μπορέσει ο έμπειρος παίκτης να απεμπλακεί από το συμβόλαιο που "τρέχει" με την Μπάιροϊτ -με τη φανέλα της έχει παίξει έξι φορές φέτος, μετρώντας 5.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 18.2 λεπτά συμμετοχής.

Η περίπτωσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες, με τους ανθρώπους του Ιωνικού να ευελπιστούν πως όλα θα τελειώσουν άμεσα, από την στιγμή που ακολουθεί σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (18/1, 15:45).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ