ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός μεταγραφές: Ο Κάπελαν πρώτος ξένος στη Νίκαια

Ιωνικός μεταγραφές: Ο Κάπελαν πρώτος ξένος στη Νίκαια
PHOTO CREDITS: IONIKOS BC

Την συμφωνία του με τον Ντιέγκο Κάπελαν ανακοίνωσε ο Ιωνικός, με τον Βόσνιο-Καναδό να αποτελεί τον πρώτο ξένο παίκτη της ομάδας της Νίκαιας.

Έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων έκανε δικό του ο Ιωνικός Νίκαιας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ντιέγκο Κάπελαν.

Βόσνιο-Καναδός γκαρντ αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Κολοσσό Ρόδου και αποτελεί τον πρώτο ξένο παίκτη της ομάδας της Νίκαιας.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

"Γεννημένος στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, αλλά πολιτογραφημένος Καναδός, ο 35χρονος (08/07/1987) αθλητής πραγματοποίησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στο King George High School του Βανκούβερ.

Ακολούθησε η συμμετοχή του στο NCAA με τους McNeese State Cowboys, ώστε το 2011 να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Πρώτος σταθμός η Ζρίνσκι Μοστάρ της πατρίδας του, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Ελλάδα για τον Κολοσσό Ρόδου, για να αγωνιστεί μετέπειτα σε Αυστρία, Καναδά, Αργεντινή, Λιθουανία και Μεξικό.

Η περασμένη διετία τον βρήκε στην Ισπανία, φορώντας την φανέλα της Μούρθια, από την οποία και μετακόμισε στον Ιωνικό.

Κορυφαία του διάκριση το διεθνές τουρνουά Williams Jones Cup, όπου με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά αναδείχθηκε MVP, έχοντας μ.ο. 18 πόντους ανά παιχνίδι.

Στη Νίκαια έρχεται για προσδώσει εμπειρία και ποιότητα στα γκαρντ, μέσω των παραστάσεων του στο κορυφαίο ανταγωνιστικό επίπεδο.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ