NBA

Ηγέτης Βεζένκοβ! Τάπωσε τον Κάρι, έβαλε δύο τρίποντα και οδήγησε τους Κινγκς στην ανατροπή

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ Ⓒ 2023 RYAN SUN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Σάσα Βεζένκοβ είχε κομβική συνεισφορά στην μεγάλη ανατροπή των Κινγκς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με την οποία οι "βασιλιάδες" πήραν νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του NBA In-Season Tournament. Διαβάστε όλα όσα έκανε ο φόργουορντ του Σακραμέντο από την είσοδό του στο παρκέ μέχρι το άκουσμα της κόρνας.

Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε μεγάλη εμφάνιση στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον φόργουορντ των "βασιλιάδων" να μπαίνει λίγα λεπτά πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου και να είναι μπροστάρης στην ανατροπή πρόκρισης της ομάδας του.

Ο Βεζένκοβ πάτησε παρκέ για 15'28" αγωνιζόμενος καθ' όλη τη διάρκεια του τέταρτου δωδεκαλέπτου, έχοντας κομβική παρουσία στη νίκη των Κινγκς. Πέραν της ουσίας προσέφερε και θέαμα, με την εντυπωσιακή τάπα του στο Στεφ Κάρι στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου.

Στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια ευστόχησε για τρεις πόντους ρίχνοντας την διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους και παρά το γεγονός ότι δεν είχε αγωνιστεί καθόλου μέχρι την τρίτη περίοδο ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε και τον διατήρησε στην πεντάδα όταν το Σακραμέντο γύρισε το ματς.

Ο Βεζένκοβ σκόραρε 8 πόντους με 1/3 δίποντα, 2/6 τρίποντα, κατέβασε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 τάπες. Ο βαθμός του στο σύστημα αξιολόγησης ήταν +17, κάτι που από μόνο του λέει πολλά για την εμφάνιση του και την επίδρασή της στην ανατροπή των Κινγκς.

Χάρις σε αυτή την ανατροπή το Σακραμέντο προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου NBA, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four με αντίπαλο τους Πέλικανς.

TAGS NBA ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ