ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ηγέτης Σλούκας: Απαίτησε να παίξει ένας εναντίον ενός στην τελευταία φάση του Παναθηναϊκός - Ζάλγκρις

Ηγέτης Σλούκας: Απαίτησε να παίξει ένας εναντίον ενός στην τελευταία φάση του Παναθηναϊκός - Ζάλγκρις
PRINTSCREEN

Την ηγετική του φύση έδειξε ο Κώστας Σλούκας, απαιτώντας να παίξει ένας εναντίον ενός στην τελευταία φάση του Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις κατά τη διάρκεια του time-out που κάλεσε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής Έλληνας γκραντ φροντίζει να το δείχνει αυτό με κάθε ευκαιρία. Μία τέτοια ήταν και η περίσταση στο τελευταίο time-out του Εργκίν Αταμάν στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις.

Την στιγμή λοιπόν που ο προπονητής των πρασίνων σχεδίαζε την τελευταία κατοχή και υποδείκνυε πώς θα παιχτεί το pick-n-roll από τον Κώστα Σλούκα, εκείνος πήρε το λόγο και είπε: "Δεν θα παίξουμε pick-n-roll. Θέλω να παίξω ένας εναντίον ενός απέναντι σε αυτόν τον τύπο".

Αμέσως μετά την επαναφορά ο Σλούκας κέρδισε φάουλ από τον Άρνας Μπουτκεβίτσιους και πήγε στη γραμμή της φιλανθρωπίας, βάζοντας την 1η και χάνοντας τη 2η βολή, για να γράψει το 72-71, προτού ο Κίναν Έβανς χάσει την μπάλα από τους Μάριους Γκριγκόνις-Τζέριαν Γκραντ και ο Λιθουανός γράψει το τελικό 73-71.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ