EUROLEAGUE

Η ζωή χωρίς τους δύο φόργουορντ

Η ζωή χωρίς τους δύο φόργουορντ
INTIME SPORTS

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αγωνιστεί στο TOP-16 χωρίς τους Πρίντεζη και Περπέρογλου, έχοντας μάθει πλέον να αγωνίζεται χωρίς εκείνους.

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (1/4) επέστρεψε στις προπονήσεις στο ΣΕΦ, ύστερα από το ρεπό της Δευτέρας, ξεκινώντας την προετοιμασία του για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, για την 13η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (4/4) το βράδυ (21:00).

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι, πλέον, κρατούν την τύχη στα χέρια τους στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν δίχως τους Γιώργο Πρίντεζη και Στράτο Περπέρογλου και αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Για τον 29χρονο πάουερ-φόργουορντ ήταν γνωστό πως δεν θα παίξει κόντρα στην Εφές, καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, εξαιτίας της βαριάς θλάσης που αντιμετωπίζει σε έναν μυ στην μέση. Στόχος του να προλάβει, τουλάχιστον, το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στην αυλαία του TOP-16.

Για τον 30χρονο σμολ-φόργουορντ υπήρχαν ορισμένες ελπίδες, αλλά συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις, έχοντας υποστεί πριν λίγες μέρες θλάση στους προσαγωγούς.

Ο "Πέρπε" δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με την ομάδα την Τρίτη (1/4), κρίθηκε ανέτοιμος και οριστικά δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη. Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τους στο TOP-16 θα κληθούν να αγωνιστούν δίχως τους δύο βασικούς τους φόργουορντ, χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη και Στράτο Περπέρογλου.

Αυτό σημαίνει πως για ένα ακόμη ματς θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο "3" ο φορμαρισμένος Ιωάννης Παπαπέτρου, καλύπτοντας το κενό του Στράτου Περπέρογλου, ενώ στο "4" θα πάρει ορισμένα λεπτά και ο Μπράιαντ Ντάνστον (o οποίος τα έχει περίφημα και ως πάουερ-φόργουορντ), αφού θα απουσιάσει και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Τα προβλήματα τραυματισμών, όμως, συνεχίζονται στον Ολυμπιακό. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο!

Δεν πρόκειται πάντως για κάτι σοβαρό και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς ο Αμερικανός έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Εφές θεωρείται δεδομένη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ