ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Ζάλγκιρις Κάουνας ανακοίνωσε τον Έντμοντ Σάμνερ

Η Ζάλγκιρις Κάουνας ανακοίνωσε τον Έντμοντ Σάμνερ
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Παίκτης της Ζάλγκιρις Κάουνας είναι με κάθε επισημότητα ο Έντμοντ Σάμνερ (27 χρόνων, 1.93 μέτρα), με τους Λιθουανούς να ανακοινώνουν την προσθήκη του, έμπειρου από NBA, γκαρντ.

Στην Ζάλγκιρις Κάουνας θα αγωνίζεται την φετινή σεζόν ο Έντμοντ Σάμνερ (27 χρόνων, 1.93 μέτρα), με την λιθουανική ομάδα να επισημοποιεί την συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν γνωστό ότι όδευε προς την Ευρώπη για λογαριασμό της Ζάλγκιρις και οι Λιθουανοί με ανακοίνωσή τους οριστικοποίησαν το deal.

Ο Σάμνερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στους Μπρούκλιν Νετς, το καλοκαίρι μετακόμισε στους Χόρνετς, ωστόσο εκείνοι τον αποδέσμευσαν τον Οκτώβριο.

Ο παίκτης κυκλοφορούσε ελεύθερος την ώρα που η Ζάλγκιρις ήθελε ενίσχυση στην περιφέρεια μετά την αποχώρηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ για τον Ολυμπιακό και όλα πήραν τον δρόμο τους για την επίτευξη της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Στο διάστημα της παρουσίας του στο NBA φορώντας τη φανέλα των Χόρνετς, των Νετς και των Πέισερς μέτρησε κατά μέσο όρο 6.2 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και μοίρασε 1.1 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ