ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Ζάλγκιρις διέψευσε τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Μακσβίτις

Η Ζάλγκιρις διέψευσε τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Μακσβίτις
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις Κάουνας με ανάρτησή της στα social media θέλησε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση του προπονητή της ομάδας Κάζις Μακσβίτις και να διαβεβαιώσει για την παραμονή του στην ομάδα.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας με ανακοίνωση διαβεβαίωσε για την παραμονή του Κάζις Μακσβίτις στον πάγκο της ομάδας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το αντίθετο.

Η λιθουανική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, καθώς μετρά μόλις 5 νίκες σε 14 αγωνιστικές και τα δημοσιεύματα για πιθανή αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν άργησαν να έρθουν.

Μία μέρα μετά την ήττα της Ζάλγκιρις από την Παρτίζαν, η ομάδα του Κάουνας έκανε ανάρτηση στα social media με σκοπό να διαβεβαιώσει για την παραμονή του Μακσβίτις στον πάγκο, τονίζοντας πως ο προπονητής έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του συλλόγου και θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του.

Σύμφωνα με το BasketNews, οι παίκτες της ομάδας ήταν εκείνοι που ανέτρεψαν τα δεδομένα, μεταφέροντας στην διοίκηση του συλλόγου την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Μακσβίτις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ζάλγκιρις: "Υπήρξαν πολλές φήμες και εικασίες μετά το χθεσινό παιχνίδι. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο προπονητής, Κάζις Μακσβίτις, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του συλλόγου και θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας"

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ