EUROLEAGUE

Κινδυνεύει η θέση του Μακσβίτις στην Ζάλγκιρις, παραμονεύει ο Τρινκιέρι

Κινδυνεύει η θέση του Μακσβίτις στην Ζάλγκιρις, παραμονεύει ο Τρινκιέρι
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME SPORTS

Κοντά σε πρόωρο διαζύγιο βρίσκονται Ζάλγκιρις και Κάζις Μακσβίτις. Πρώτο φαβορί για τον πάγκο των Λιθουανών ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Στην πόρτα εξόδου της Ζάλγκιρις Κάουνας βρίσκεται ο Κάζις Μακσβίτις μετά από την εντός έδρας ήττας του λιθουανικού κλαμπ από την Παρτίζαν στην 14η αγωνιστική της EuroLeague. Η καρέκλα του έτριζε από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το BasketNews και αυτό το ματς φαίνεται πως θα είναι το κύκνειο άσμα του.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ζάλγκιρις, αφού τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη θέση που άδειασε στη Φενέρμπαχτσε μετά την αποδέσμευση του Δημήτρη Ιτούδη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομάδα του Κάουνας φαίνεται να είχε προσεγγίσει και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το τελευταίο διάστημα, όμως εκείνος επέλεξε να μην επιστρέψει στην ομάδα που εργάστηκε για πρώτη φορά ως προπονητής και τελικά ανέλαβε τη Φενέρ.

επιστρέψει στην πρώτη ομάδα που εργάστηκε ως προπονητής και τελικά ανέλαβε τη Φενέρ.

Να σημειώσουμε πως προπονητή έχουν αλλάξει ήδη φέτος η Βίρτους (Μπάνκι στη θέση του Σκαριόλο), η Μπασκόνια (Ιβάνοβιτς στη θέση του Πεναρόγια), η Βιλερμπάν (Ποστέσο στη θέση του Πάρκερ), ο Ερυθρός Αστέρας (Σφαιρόπουλος στη θέση του Ιβάνοβιτς) και η Φενέρμπαχτσε (Γιασικεβίτσιους στη θέση του Ιτούδη).

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ