ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Αυτό είναι το μπάτζετ της για τη σεζόν 2023/24

Ζάλγκιρις: Αυτό είναι το μπάτζετ της για τη σεζόν 2023/24
ZALGIRIS KAUNAS

Πιστή στις συνήθειές της η Ζάλγκιρις, ανακοίνωσε το μπάτζετ της ενόψει της σεζόν 2023/24, το οποίο θα είναι ίδιο με αυτό της προηγούμενης σεζόν.

Η Ζάλγκιρις είναι μία ομάδα που συνηθίζει να ανακοινώνει το μπάτζετ της λίγο πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Αυτό έκανε και τώρα, με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Παούλιους Γιανκούνας, να ανακοινώνει το ποσό που θα διαθέσει η λιθουανική ομάδα την σεζόν 2023/24.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Ζάλγκιρις την νέα χρονιά θα έχει μπάτζετ 13 εκατ. ευρώ, με 8.6 εκατ. ευρώ να αφορούν τους μισθούς των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Σε αυτό το νούμερο πάντως συμπεριλήφθηκε και το συμβόλαιο του Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος αποχώρησε για χάρη του Ολυμπιακού. Κοινώς, θεωρητικά το μπάτζετ είναι λίγο μικρότερο, ωστόσο το συγκεκριμένο ποσό θα καλυφθεί από τον αντικαταστάτη του Λιθουανού γκαρντ/φόργουορντ.

Για την ιστορία, την σεζόν 2022/23 η Ζάλγκιρις είχε μπάτζετ 13.1 εκατ. ευρώ, ενώ είχε συνολικά έσοδα ύψους 14.2 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ήταν ένας κερδοφόρος οργανισμός.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ